Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Offentlig miljø

Pendlerboliger med hotellkarakter

HØY TRIVSELFAKTOR: Leietakernes respons på oppussingen har vært positiv. – Det er flere leietakere som har skrytt av oppgr...   Chera Westman/ifi.no og Fredensborg Norge AS
Kloss inntil flyplassen på Gardermoen kan du bo for kortere eller lengre tid i et nyoppusset leilighetshotell. Moderne møbler, gode senger, tepper i gangene og designgulv med akustikkunderlag på rommene sikrer god nattesøvn.
<b>TUN:</b> Eiendommene ligger landlig til, rundt tun med store grøntarealer og fellesområder.
TUN: Eiendommene ligger landlig til, rundt tun med store grøntarealer og fellesområder.

I gangavstand fra hovedflyplassen på Gardermoen, leier Fredensborg Apartment ut små leiligheter og rom. Kundene er pendlere, ansatte ved flyplassen, bedrifter og personer om ønsker et boende for kortere eller lengre tid. Gardermoen Apartments er nylig pusset opp.

– Rehabiliteringen fant sted for å øke standard og kvalitet på leilighetene, samt gi en moderne og behagelig atmosfære i leilighetene, sier Martine Hertzberg, prosjekt- og markedskoordinator i Fredensborg.

<b>FLERE ETAPPER:</b>Oppussingen av Gardermoen Apartments har pågått ett års tid, og flere ulike gulvmaterialer er brukt.
FLERE ETAPPER:Oppussingen av Gardermoen Apartments har pågått ett års tid, og flere ulike gulvmaterialer er brukt.

Landlig tunbebyggelse

<b>VARMT OG LUNT: </b>Fredensborg Norge ønsket holdbare interiører med varme fargetoner som er enkle å vedlikeholde og rengjøre, men samtidig oppleves som eksklusivt.
VARMT OG LUNT: Fredensborg Norge ønsket holdbare interiører med varme fargetoner som er enkle å vedlikeholde og rengjøre, men samtidig oppleves som eksklusivt.

Eiendommene ligger landlig til, rundt tun med store grøntarealer og fellesområder. De totalt 192 leilighetene er i det siste året blitt pusset opp innvendig og holder en god standard med moderne møbler og farger. Flere har eget kjøkken, og alle har dusj og toalett på rommet. Dessuten finnes felleskjøkken, vaskeri og parkering for gjestene.

– Fredensborg ønsket en lun og varm atmosfære som gjenspeilet tunbebyggelsen. Det skulle ikke se ut som et hotell midt i Oslo, sier interiørarkitekt Bianca Torp ved Rede Contract AS, som har stått for utforming av interiør, samt valg og leveranse av møbler og tekstiler.

– Alle møbler og tekstiler er spesiallaget til dette prosjektet, sier hun.

Gardermoen Apartments består av to tun med totalt ni bygg i to etasjer. Hvert bygg inneholder flere ulike 1- og 2-roms leiligheter i moderne stil, godt og gjennomtenk innredet.

<b>HJEMMEKOSELIG: </b>Fredensborg Apartment ønsket leiligheter med hjemmekoselig, behagelig og varm atmosfære, samt litt «landlig» stil siden eiendommen befinner seg på Gardermoen.
HJEMMEKOSELIG: Fredensborg Apartment ønsket leiligheter med hjemmekoselig, behagelig og varm atmosfære, samt litt «landlig» stil siden eiendommen befinner seg på Gardermoen.

Akustikkhensyn

<b>DESIGNGULV/LVT: </b>Ehrenborgs Nordic Flooring ERP 61714-229, en 2,5 millimeter tykk LVT, er lagt i leilighetene. Under designgulvet ligger et akustikkunderlag fra Uzin.
DESIGNGULV/LVT: Ehrenborgs Nordic Flooring ERP 61714-229, en 2,5 millimeter tykk LVT, er lagt i leilighetene. Under designgulvet ligger et akustikkunderlag fra Uzin.

I trapper og korridorer er det lagt et slitesterkt heldekkende teppe fra Hammer Carpets fra Ehrenborg som demper lyder og gir en flott hotellfølelse.

– Teppene demper effektivt lyder, også trinnene fra leietakere som kommer hjem midt på natten, sier Torp.

I rommene er det i hovedsak brukt et designgulv av vinyl fra kolleksjonen Nordic Flooring. Designgulvet er limt til et underlag av korkgummi som demper lyd og gjør gulvet mykt.

– Designgulv er lunt, og et meget praktisk gulv, sier Bianca Torp.

<b>STØYDEMPER: </b>I trapper og korridorer ligger vegg-til-vegg-teppe fra Hammer Carpets/ Ehrenborg: Graphic Ritz, som er et tuftet vegg-tilvegg- teppe med garnvekt 1350g/m2. Valgt farge heter 252-14.
STØYDEMPER: I trapper og korridorer ligger vegg-til-vegg-teppe fra Hammer Carpets/ Ehrenborg: Graphic Ritz, som er et tuftet vegg-tilvegg- teppe med garnvekt 1350g/m2. Valgt farge heter 252-14.

Prosjektfakta: Gardermoen Apartments

Bestiller/Byggherre: Fredensborg Norge AS www.fredensborg.no

Antall leiligheter: 192 leiligheter med 1-2 rom, fordelt på 9 bygg

Byggeår: Byggene ble satt opp i 1998, og Fredensborg tok over eiendommen i 2015. Husene er inspirert av, og bygget på, den fredete grunnmuren til den gamle militærleirens kaserner.

Rehabilitert innvendig: 2015-2016

Interiørutforming og møbelleveranser: Rede Contract AS, ved interiørarkitekt Bianca Torp

Gulvlegger: Oslo Tapet og Gulvbelegg

Gulvleverandør: Ehrenborg (Hammer Carpets og Nordic Flooring LVT)

Mer informasjon

Ehrenborg

Fredensborg

Oslo Tapet og Gulvbelegg

Rede Contract AS

Les også Fornyelse av kurs- og konferansesenter

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Offentlig miljø

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons