Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Fornyelse av kurs- og konferansesenter

Kurs- og konferansemarkedet er stort. Kravene til fasilitet øker. Nå er Olavsgaard ved Skjetten rehabilitert til dagens behov.

cloud_download
fullscreen
 • Auditoriet med plass til 270 deltakere.

  Foto:

 • En kombinasjon av mosaikkparkett og tepper i auditoriet.

  Foto:

 • Teppebelagt i salongområdet med matchende møbler.

  Foto:

 • Kombinasjon av mosaikkparkett og teppe også i mingleområdet.

  Foto:

 • Korridor i møteavdelingen med søyler og bokhyller kledd med glatt eller dekorert finér.

  Foto:

 • Mosaikkparkett og dekorfínér på serveringsdisken.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Det skal være både og: Hoteller krever ofte en kurs- og konferansedel, arrangementene har behov for værelser, restaurant, bar, etc. Beliggenhet med lett tilgjengelighet er en fordel.

Olavsgaards profil mot E6 er blitt en sammenhengende fasade som inneholder de nevnte behov. Stedet ble innviet i 1985 som hotell med 60 rom og restaurant og kafeteria. Utbyggingen har foregått i etapper - nå har hotellet 160 værelser.

Til alle behov

Dagens nye konferansedel har tidligere hatt forskjellige funksjoner til utleieformål. Det er også kalt BI-bygget. Olavsgaards egen del til kurser og konferanser utgjorde bare fjerde etasje i bygget.

Den nye kurs- og konferansedelen opptar nå hele første etasje. Bortsett fra auditoriet, som er pusset opp, ble hele etasjen renset - alle løsninger er nye.

Tilsammen er det 18 møterom som skal dekke alle behov - fra noen få deltakere til konferanser i auditoriet med 270 personer. Et stort lobby- og serveringsområde hører med til kursvirksomheten, likeså et bibliotek.

Tregulv og tepper

Interiørarkitekt Kari Ruud har vært involvert i Olavsgaard helt siden starten i 1985. I kurs- og konferansedelen er det benyttet en blanding av mosaikkparkett og vegg-til-vegg-tepper. Mosaikkparketten er heltre i 8 mm som er slipt, oljet og polert for å få det rette utseende.

Den samme kombinasjonen av mosaikkparkett og teppe er brukt i auditoriet. I møterommene er det lagt tradisjonell stavparkett.

Finér og overmalbar tapet

Veggene er tapetsert med overmalbar tapet, malt kun med ett strøk for at tapetets spesielle mønstereffekt skal synes (ved flere strøk tetter malingen mønstrene).

I korridorer og serveringsområdet er søyler, bokhyller og disker kledd med finér - i både rutet og glatt utgave. Finéren leveres i ark og monteres på underlaget.

Oppdatert: 27.02.2017  

Leverandører:

Storeys of Lancaster (parkett og overmalbar tapet) tlf. 63 84 68 20

Vorwerk og Desso (tepper) tlf. 22 54 03 00

Nordsjö (maling) tlf. 66 81 94 00

Oslo Finérfabrikk tlf. 23 00 61 60

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]