Kategorier

Meny

Konto

Om kunsten å strekke til…

Skal du male noe høyt oppe? Eller langt nede? Her er tre måter å strekke til!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Om kunsten å strekke til…

Foto: Jordan og Chera Westman/ifi.no

Hvem har vel ikke stått på tå for å rekke helt opp? Hvis du ikke er over gjennomsnittet høy, må du av og til strekke deg for å rekke å male veggen helt oppe under taklisten. Her er tre tips for den som vil nå litt lenger:

Langpensel eller radiatorpensel:

Det lange skaftet gir ekstra rekkevidde for den hvis armer er noen centimeter for korte. Dessuten er skaftet vinklet, slik at penselen kommer til på de mest utrolige og kronglete steder. Med det lange skaftet kan du stå på gulvet og male i taket, det sparer både mye tid og krefter. En pensel med langt skaft er også meget lett å bruke med god presisjon. Radiatorpenselen er et av proffenes favorittverktøy!

Dele på Pinterest Med langt skaft og en ergonomisk knekk er langpenselen praktisk å ha.

Med langt skaft og en ergonomisk knekk er langpenselen praktisk å ha.

Arbeidskrakk:

En lett sammenleggbar liten krakk kan gi deg hele 22 centimeter ekstra i høyden. Krakken er enkel å legge sammen og har et smart håndtak som gjør at den er praktisk å bære med seg. Også når den står på gulvet, er den lett å flytte på med foten. Klappet sammen får den plass i en kjøkkenskuff! 

Dele på Pinterest En liten arbeidskrakk gir noen ekstra centimeter på høyden.

En liten arbeidskrakk gir noen ekstra centimeter på høyden.

Forlengerskaft:

Setter du penselen og rullen på forlengerskaft slipper du å bøye deg ned for å dyppe verktøyet i malingen. Du rekker lenger opp, lenger ned og lenger til siden når du maler. Det gjør at du kan arbeide i en mer ergonomisk stilling, slik at du ikke blir sliten i rygg og skuldre. Et kort forlengerskaft kan brukes også i trange rom og ganger. Teleskopfunksjonen gjør at du selv kan velge hvor langt du vil nå.

Dele på Pinterest Forlengerskaft med teleskopfunksjon gir ekstra rekkevidde.

Forlengerskaft med teleskopfunksjon gir ekstra rekkevidde.

Bra for alle

Og, bare så det er sagt: også den som har vokst seg høy, får større rekkevidde og blir fortere ferdig med forlengerskaft, langpensel og krakk!

Mer informasjon:

Jordan

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]