Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Nå opp og inn med langpensel

En langpensel gjør det lett å nå opp uten stige. Det vinklede skaftet gjør også at du kommer til vanskelige steder, og enkelt kan male den kritiske endeveden.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nå opp og inn med langpensel

Foto: Jordan

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle som har prøvd å bruke stige utendørs, vet at den lett synker ned i jorden eller gjerne lener farlig til ene siden. Ved å bruke langpensel kan vi langt på vei unngå hasardiøse strabaser med stige når vi skal bedringsmale kledning og detaljer! Samtidig blir faktisk presisjonen bedre ved bruk av pensel med langt skaft.

Langt skaft

Jordans Perfekt langpensel er vinklet og skaftet er nesten dobbelt så langt som på vanlige pensler. Dette gir ekstra rekkevidde samtidig som penselen også kan settes på et forlengerskaft. Det gjør den uunnværlig ved maling av uhøvlet panel, endeved på stående panel, mellom sprinkler, bak takrenner og andre lite tilgjengelige steder.
Bruk forlengbar pensel sammen med forlengerskaft til å male overgangen mellom over- og underligger.

Annonse

Jevn påføring

Blandingsbusten inneholder syntetmaterialer som gir penselen en mer slitesterk bust, gode fordrivende egenskaper og sikrer en trygg og jevn påføring av alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Med en kvalitetspensel sikrer du en jevn malingsfilm og du kan være trygg på at du får et godt og holdbart resultat.

Mer informasjon:

Jordan

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]