IFI logo
Se flere bilder
Nå opp og inn med langpensel

Foto: Jordan

Nå opp og inn med langpensel

En langpensel gjør det lett å nå opp uten stige. Det vinklede skaftet gjør også at du kommer til vanskelige steder, og enkelt kan male den kritiske endeveden.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle som har prøvd å bruke stige utendørs, vet at den lett synker ned i jorden eller gjerne lener farlig til ene siden. Ved å bruke langpensel kan vi langt på vei unngå hasardiøse strabaser med stige når vi skal bedringsmale kledning og detaljer! Samtidig blir faktisk presisjonen bedre ved bruk av pensel med langt skaft.

Langt skaft

Jordans Perfekt langpensel er vinklet og skaftet er nesten dobbelt så langt som på vanlige pensler. Dette gir ekstra rekkevidde samtidig som penselen også kan settes på et forlengerskaft. Det gjør den uunnværlig ved maling av uhøvlet panel, endeved på stående panel, mellom sprinkler, bak takrenner og andre lite tilgjengelige steder.
Bruk forlengbar pensel sammen med forlengerskaft til å male overgangen mellom over- og underligger.

Jevn påføring

Blandingsbusten inneholder syntetmaterialer som gir penselen en mer slitesterk bust, gode fordrivende egenskaper og sikrer en trygg og jevn påføring av alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Med en kvalitetspensel sikrer du en jevn malingsfilm og du kan være trygg på at du får et godt og holdbart resultat.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.