Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Forlengerskaftet utkonkurrerer stigen

Nå kan du sette penselen på forlengerskaft også når du maler inne. Dermed kan du male i høyden samtidig som beina er sikkert og godt plantet på gulvet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Forlengerskaftet utkonkurrerer stigen

Foto: Jordan, Kristian Owren/ifi.no

Det er unødvendig å klatre i ustødige stiger, vinglete gardintrapper eller gamle krakker for å nå til i høyden når man maler. Med et godt forlengerskaft kommer du langt på vei.

- Det å sette penselen på et forlengerskaft gir deg flere fordeler. Du utvider for det første rekkevidden betraktelig, og du kommer enkelt til i høyden. Noen steder, for eksempel i trapper, kan det ofte være vanskelig å få plassert stigen ordentlig. Med forlengerskaft slipper man den problematikken, sier fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka.

Godt for kroppen

I tillegg til at du når til der du vil, gir også bruk av forlengerskaft mindre belastning på kroppen.

- Vi vet at arbeid over skulderhøyde både er svært slitsomt og belastende for kroppen. Skal man male mye utsettes kroppen for repeterende og uvante bevegelser som kan føre til slitasjeskader, sier Brekka.

Eksperten legger også til at det ikke bare er i høyden det kan være lurt å bruke forlengerskaft.

- Det kan også være hensiktsmessig ved maling lavt nede. Det er slitsomt å bøye seg ned eller ligge på alle fire når man for eksempel skal male gulvlister, sier han.

Dele på Pinterest Jostein Brekka er fag- og utviklingssjef i Jordan.

Jostein Brekka er fag- og utviklingssjef i Jordan.

Annonse

Nytt utstyr til malejobben

Jordan har nå lansert 100 mm forlengbare innendørspensler i både Perfect- og Ultimate-serien som er ypperlig til denne bruken.

- Penslene kan også benyttes håndholdt. De ligger godt i hånden, og blikket er vinklet på en måte som gir mindre belastning på håndleddet, forklarer Brekka.

Produsenten har også nylig utviklet et kort forlengerskaft som er godt egnet innendørs – der det ikke alltid er like god plass rundt.

- Noen steder kan det bli litt trangt. Derfor har vi utviklet et kort forlengerskaft som er spesielt egnet på bruk innendørs når man maler i trapper, ganger og andre trange steder, avslutter eksperten.

 

 

Mer informasjon

www.jordan.no

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]