Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Gi nytt liv til trappegangen

  •  
  •   Publisert:
Inn- og opptrinn har fått to ulike nyanser av grått, mens veggen bak er i en frisk blå farge.   Jordan og Frode Larsen
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Ved hjelp av forlengerskaft eller justerbare stiger, gjør du jobben mye enklere for deg selv når du skal male trappegangen.

Som med alle andre oppussingsjobber, små eller store, er det lurt å planlegge godt for å få et ønsket resultat. Ved maling av trappeganger er innkjøp av pensler som kan festes til et forlengerskaft en god start.

Langt på vei med forlengerskaft

 Fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka
Fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka

Det er unødvendig å klatre i ustødige stiger, vinglete gardintrapper eller gamle krakker for å nå til i høyden når man maler. Med et godt forlengerskaft kommer du langt på vei.

- Det å sette penselen på et forlengerskaft gir deg flere fordeler. Du utvider for det første rekkevidden betraktelig, og du kommer enkelt til i høyden. Noen steder, for eksempel i trapper, kan det ofte være vanskelig å få plassert stigen ordentlig. Med forlengerskaft slipper man den problematikken, sier fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka.

Godt for kroppen

I tillegg til at du når til der du vil, gir også bruk av forlengerskaft mindre belastning på kroppen.

- Vi vet at arbeid over skulderhøyde både er svært slitsomt og belastende for kroppen. Skal man male mye utsettes kroppen for repeterende og uvante bevegelser som kan føre til slitasjeskader, sier Brekka

Nytt utstyr til malejobben

Jordan har nå lansert 100 mm forlengbare innendørspensler i både Perfect- og Ultimate-serien som er ypperlig til denne bruken.

- Penslene kan også benyttes håndholdt. De ligger godt i hånden, og blikket er vinklet på en måte som gir mindre belastning på håndleddet, forklarer Brekka.

Produsenten har også nylig utviklet et kort forlengerskaft som er godt egnet innendørs – der det ikke alltid er like god plass rundt.

Noen steder kan det bli litt trangt. Derfor har vi utviklet et kort forlengerskaft som er spesielt egnet på bruk innendørs når man maler i trapper, ganger og andre trange steder, avslutter eksperten.

Justerbar bøyle

Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget
Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget

Har du en trappeoppgang hvor det er steder som er vanskelig å komme til kan en justerbar bøyle være løsningen.

- Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget når den brukes med et forelengerskaft. Den er veldig grei å bruke siden den kan justeres i alle vinkler, men den gir en litt grovere finish, da den er tenkt til utendørsbruk, avslutter eksperten.

Mer informasjon

www.jordan.no

Les også Oppussingsblekksprut?

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: