Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Gi nytt liv til trappegangen

Ved hjelp av forlengerskaft eller justerbare stiger, gjør du jobben mye enklere for deg selv når du skal male trappegangen.

 • Gi nytt liv til trappegangen

  Foto: Jordan og Frode Larsen

 • Ved hjelp av forlengerskaft eller justerbare stiger, gjør du jobben mye enklere for deg selv når du skal male trappegangen

  Foto:

 • Det å sette penselen på et forlengerskaft gir deg flere fordeler

  Foto:

 • Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget

  Foto:

 • Den justerbare bøylen er god å bruke med et forelengerskaft

  Foto:

Annonse
Annonse

Som med alle andre oppussingsjobber, små eller store, er det lurt å planlegge godt for å få et ønsket resultat. Ved maling av trappeganger er innkjøp av pensler som kan festes til et forlengerskaft en god start.

Langt på vei med forlengerskaft

 Fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka

Fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka

Det er unødvendig å klatre i ustødige stiger, vinglete gardintrapper eller gamle krakker for å nå til i høyden når man maler. Med et godt forlengerskaft kommer du langt på vei.

- Det å sette penselen på et forlengerskaft gir deg flere fordeler. Du utvider for det første rekkevidden betraktelig, og du kommer enkelt til i høyden. Noen steder, for eksempel i trapper, kan det ofte være vanskelig å få plassert stigen ordentlig. Med forlengerskaft slipper man den problematikken, sier fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka.

Godt for kroppen

I tillegg til at du når til der du vil, gir også bruk av forlengerskaft mindre belastning på kroppen.

- Vi vet at arbeid over skulderhøyde både er svært slitsomt og belastende for kroppen. Skal man male mye utsettes kroppen for repeterende og uvante bevegelser som kan føre til slitasjeskader, sier Brekka

Nytt utstyr til malejobben

Jordan har nå lansert 100 mm forlengbare innendørspensler i både Perfect- og Ultimate-serien som er ypperlig til denne bruken.

- Penslene kan også benyttes håndholdt. De ligger godt i hånden, og blikket er vinklet på en måte som gir mindre belastning på håndleddet, forklarer Brekka.

Produsenten har også nylig utviklet et kort forlengerskaft som er godt egnet innendørs – der det ikke alltid er like god plass rundt.

Noen steder kan det bli litt trangt. Derfor har vi utviklet et kort forlengerskaft som er spesielt egnet på bruk innendørs når man maler i trapper, ganger og andre trange steder, avslutter eksperten.

Justerbar bøyle

Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget

Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget

Har du en trappeoppgang hvor det er steder som er vanskelig å komme til kan en justerbar bøyle være løsningen.

- Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget når den brukes med et forelengerskaft. Den er veldig grei å bruke siden den kan justeres i alle vinkler, men den gir en litt grovere finish, da den er tenkt til utendørsbruk, avslutter eksperten.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon

www.jordan.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]