Kategorier

Meny

Konto

Gi nytt liv til trappegangen

Ved hjelp av forlengerskaft eller justerbare stiger, gjør du jobben mye enklere for deg selv når du skal male trappegangen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gi nytt liv til trappegangen

Foto: Jordan og Frode Larsen

Som med alle andre oppussingsjobber, små eller store, er det lurt å planlegge godt for å få et ønsket resultat. Ved maling av trappeganger er innkjøp av pensler som kan festes til et forlengerskaft en god start.

Langt på vei med forlengerskaft

Det er unødvendig å klatre i ustødige stiger, vinglete gardintrapper eller gamle krakker for å nå til i høyden når man maler. Med et godt forlengerskaft kommer du langt på vei.

– Det å sette penselen på et forlengerskaft gir deg flere fordeler. Du utvider for det første rekkevidden betraktelig, og du kommer enkelt til i høyden. Noen steder, for eksempel i trapper, kan det ofte være vanskelig å få plassert stigen ordentlig. Med forlengerskaft slipper man den problematikken, sier fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka.

Dele på Pinterest Jostein Brekka, Jordan

Foto: Kristian Owren/ifi.no

RÅDGIVER: Fag- og utviklingssjef i Jordan, Jostein Brekka

Godt for kroppen

I tillegg til at du når til der du vil, gir også bruk av forlengerskaft mindre belastning på kroppen.

– Vi vet at arbeid over skulderhøyde både er svært slitsomt og belastende for kroppen. Skal man male mye utsettes kroppen for repeterende og uvante bevegelser som kan føre til slitasjeskader, sier Brekka

Nytt utstyr til malejobben

Jordan har nå lansert 100 mm forlengbare innendørspensler i både Perfect- og Ultimate-serien som er ypperlig til denne bruken.

– Penslene kan også benyttes håndholdt. De ligger godt i hånden, og blikket er vinklet på en måte som gir mindre belastning på håndleddet, forklarer Brekka.

Produsenten har også nylig utviklet et kort forlengerskaft som er godt egnet innendørs – der det ikke alltid er like god plass rundt.

Noen steder kan det bli litt trangt. Derfor har vi utviklet et kort forlengerskaft som er spesielt egnet på bruk innendørs når man maler i trapper, ganger og andre trange steder, avslutter eksperten.

Justerbar bøyle

Har du en trappeoppgang hvor det er steder som er vanskelig å komme til kan en justerbar bøyle være løsningen.

– Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget når den brukes med et forelengerskaft. Den er veldig grei å bruke siden den kan justeres i alle vinkler, men den gir en litt grovere finish, da den er tenkt til utendørsbruk, avslutter eksperten.

Dele på Pinterest MALERULL

Foto: Jordan

VINKLE RULLEN: Den justerbare bøylen gjør det enklere å ha en god vinkel mot underlaget

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]