Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Byggma annons
Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Nyttårsstemning på null komma niks

  •  
  •  
Trenger du tips til rask og enkel dekorasjon til nyttårsbordet? I denne videoen kan du se hvordan du kan transformere de gamle serviettringene av tre til skinnende sølvringer – perfekt for nyttårsfeiringen!

Vi lever i et bruk- og kast-samfunn, hvor vi stadig kjøper nytt når vi er lei det gamle. Hva med å tenke litt annerledes? Du trenger ikke alltid å kjøpe nytt. Har du for eksempel noen gamle serviettringer av tre liggende, som du aldri bruker, kan du enkelt gi dem nytt liv. På nyttårsbordet vil vi gjerne at det skal skinne litt ekstra for det nye året. Og det skal ikke mye til for å gi bordet et mer feststemt uttrykk. Litt sølv og stas er ofte det som skal til. 

I denne videoen fra Beckers kan du se et smart tips til hvordan du kan få nye serviettringer i en fei – som skinner til nyttårsaften.

Slik gjøres det:

  • Sørg for at ringene er rene og tørre.
  • Mattslip med en slipekloss ved behov. Det sikrer alltid bedre vedheft til malingen. Tørk vekk slipestøv med en tørr mikrofiberklut.
  • Fest en tynn ståltråd rundt serviettringen, og hold i denne mens du dypper ringen ned i malingen. Dypp den godt nedi slik at malingen dekker.
  • Teip en rørepinne fast til et glass eller lignende, og heng ringen her slik at den kan tørke.

Mer informasjon

Beckers

Flere videoer fra Beckers

Les også Kort vei til julestemning

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Slik gjøres det

Beckers annons

Nyeste artikler

TilTak annons