Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nobelt til natten

Her går man til sengs med stil – derom hersker ingen tvil!

 • HERSKAPELIG: Blanke og matte tekstiler er blandet. Sengegavlen er selve prikken over i-en, og er strukket til taket for å illudere større takhøyde.

  Foto:

 • FOTSIDT SKJØRT: Sengeskjørtet i stenvasket lin faller lekkert mot gulvteppet. To sengetepper, det ene i velur, og en puff i et blankere tekstil, er en spennende miks av teksturer.

  Foto:

 • TAKTILT: En salig blanding av ull, silke og sateng.

  Foto:

 • «PÅ KONTORET»: En lekker, liten arbeidsplass har fått rom i et hjørne.

  Foto:

 • STILLE LESEKROK: Ja takk! En hyggelig plass å finne roen.

  Foto:

Annonse
Annonse
TAKTILT: En salig blanding av ull, silke og sateng.

TAKTILT: En salig blanding av ull, silke og sateng.

Soverommet er intet mindre enn en fryd for øyet, og inneholder flere elementer som sikrer trivsel, for det er ikke lenger slik at soveværelset står tilbake for resten av huset. Vi søker en komfortabel, lun og trygg opplevelse, når vi trekker oss tilbake til rommet som bærer så mange navn – soverom, soveværelse, alkove, det aller helligste, kammers, budoar. Og sikkert flere.

Rommet er delt inn i tre soner: seng, arbeidshjørne og lesekrok. Fargene går igjen overalt. Veggene hadde panel fra tidligere, som huseierne valgte å beholde. Malt i en varm gråfarge er de dempede, rolige kulisser for det øvrige interiøret. En fin detalj ved resultatet er at profilene fikk et mye strammere uttrykk med ny farge – en form for stripeeffekt. 

Stoffene gjør mye for rommet

«PÅ KONTORET»: En lekker, liten arbeidsplass har fått rom i et hjørne.

«PÅ KONTORET»: En lekker, liten arbeidsplass har fått rom i et hjørne.

Tekstiler er tilbake med stor kraft, og her har huseierne boltret seg med materialer, teksturer og farger, som gjør mye for stemningen man fornemmer. Sengen er romslig og har flere lag med deilige stoffer, i form av puter, sengetepper og sengeskjørt. Gardinen har to typer tekstil, gulvteppet er langluvet og de stoppede stolene har et mykere uttrykk enn kun treverk. 

Lekkert og funksjonelt

Sengegavlen er polstret og trukket med tekstil, som både er et fargeinnslag, men også gjør det mer komfortabelt å sitte oppreist i sengen. Bildevinkelen lurer oss litt, for den ser ut til å være en del smalere enn sengen, mens den faktisk er like bred. Et ordentlig «sjakktrekk» er at den er trukket helt opp til taket, og på den måten gjør at takhøyden synes større enn den er. Noe å tenke på dersom man har det ekstra lavt under taket, eller bare drømmer om «noen ekstra centimeter». 

Myk gardin

Garderobeskap er ofte ikke særlig forskjønnende, og her har de valgt en snedig og lekker løsning. Et lite rom ved siden av fungerer som garderobe, og har fått en fotsid gardin istedenfor dør, som i tillegg til å skjule åpningen er en myk, lekker faktor i interiøret. To belter av velur gir den tyngde og et ekstra sofistikert preg. 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon

Green Apple

Dette ble brukt

Vegger: farge S 4005-Y50R

Sengegavl og lenestol: GREEN APPLE

Puter, sengeteppe, gardin: tekstiler fra GREEN APPLE

Stol v/skrivebord: Belle – GREEN APPLE

Bokhyller: Billy – IKEA

Lamper, bord, teppe, nattbord, skrivebord og annet løsøre: PRIVAT

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]