Kategorier

Meny

Konto

Lag din egen sengegavl

En sengegavl kan være krydderet du trenger på soverommet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lag din egen sengegavl

Foto: Chera Westman/ifi.no, Butinox Interiør og Beckers

Sengegavl, hodegjerde, headboard. Uansett hva du velger å kalle det, er det ingen tvil om at den lille detaljen gjør mye for stemningen på soverommet. Her er 3 måter å lage den på.

LES OGSÅ: Nå vil vi ha det mykere, mørkere og dristigere på soverommet.

Gjør det selv:

1. Trekk en plate med tekstil

Et mykt hodegjerde laget av en plate trukket i tekstil er både behagelig og flott å se på. Og du trenger hverken sy- eller snekkererfaring for å lage sengegavl av tekstil – det er enkelt å gjøre selv.

Dele på Pinterest Sengegavl i tekstil

PLATE: trukket i tekstil. Tapet og tekstiler fra Green Apple. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

2. Mal rett på veggen

En rask og enkel løsning for å få en sengegavl på soverommet, er å male den direkte på veggen. En moderne, kul og lett løsning. Tips: Ved å henge opp puter på den malte gavlen, får du ekstra komfort.

Dele på Pinterest Male sengegavl på veggen

MALING rett på veggen. Lys vegg er malt i fargen 5906 Olivenlund, mørk vegg i 5904 Balsam og sengegavlen er malt i farge 5906 Petroleum. Alle er malt med Stue & Sov Matt fra Butinox. (Foto: Butinox Interiør)

3. Mal en dør

En annen enkel metode er å male en gammel dør i fargen du ønsker og feste den bak sengen. Da får du mer følelsen av en fysisk sengegavl enn hvis du maler rett på veggen. Og den er lett å bytte ut!

Dele på Pinterest Sengegavl av gammel dør

MALT dør som sengegavl. Veggen her er malt i fargen Saltsten 799 og døren er malt i Midnatt 772. Begge fargene er fra Beckers. (Foto: Beckers)

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]