Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

Nå blir det enklere å handle maleverktøy

 •  
 •   Publisert:
                  Robert Walmann/ifi.no
Skal du male vinduer, tak eller utendørs? Ulike jobber krever ulikt verktøy. Nå blir det lettere å velge riktig fra butikkhyllene.

Fargerike har åpnet en helt ny butikk på Rolvsøy i Fredrikstad. Her er det satt av 450 kvadratmeter som huser alt du trenger for å gjøre hus til hjem. Her finnes også en ny handleopplevelse.

Alle skal få

Fargerike-direktør Stine Solheim er stolt. Hun har fått det hun kaller et «drømmelokale».

− Før var det TK Gulv som holdt til her. De har Malorama kjøpt opp, men de ansatte forsetter hos oss. Vi satser naturlig nok fortsatt mye på gulv. I nabolokalene holder Mal Proff til, så her får alle det de trenger, sier hun.

Stine Solheim fra Fargerike
STORE MULIGHETER: Stine Solheim er direktør i Fargerike. Hun har nettopp åpnet nye butikk på Rolvsøy i Fredrikstad. – Denne butikken skal være et flaggskip i Østfold, sier hun. Robert Walmann/ifi.no

Kontrollørene

Jordans nye system
LETT FOR ALLE: − Vi mener dette systemet gjør det lettere for kunder og de som jobber i butikken. Skal du male vinduer, finner du absolutt alt du trenger i den hyllen, sier Fredrik Aanstad og Anders Gåsemyr fra Jordan. Robert Walmann/ifi.no

Litt lenger bort i lokalene står kommersiell direktør, Fredrik Aanstad og salgsdirektør Anders Gåsemyr fra Jordan. De inspiserer et splitter nytt hyllesystem som skal gjøre det lettere for kundene å handle malerverktøy.

I samme område

− Forbrukeren skal lettere finne verktøy basert på hva som skal gjøres. Enten det er å male ute eller inne. Vi sørger for at du finner alt verktøyet du trenger innenfor samme området, sier Fredrik Aanstad.

LES OGSÅ: Derfor bør du velge en kvalitetspensel

Se etter merkelappene

Salgsdirektør Anders Gåsemyr mener systemet vil gjøre det lettere for kundene og de butikkansatte.

− På den måten sikrer vi at forbrukeren kjøper det verktøyet som trengs. Vi har laget såkalte «Streamers». Det er merkelapper som forteller om de ulike jobbene. Skal du male vinduer, så se etter det merket. Der finner du blant annet skraper og detaljpensler. Under «Male vegg» finner du blant annet sparkel, sier han.

Jordan-verktøy
ALT PÅ ETT STED: Jordans nyeste handleinnovasjon sørger for at du handler det du trenger til jobben fra samme hylle. Robert Walmann/ifi.no

Mer tilgjengelig

Tradisjonelt har alle ruller vært samlet ett sted. Slik blir det ikke lenger.

− Nå du samler alle rullene på samme sted, er det lett å velge feil. Nå ligger de rullene som hører til de ulike jobbene på riktig sted. Vi har også sørget for at verktøyet kommer høyere opp. For skal du male, må du alltid gjøre litt forarbeid som å skrape og børste litt. Da må verktøyet være lett tilgjengelig, sier Gåsemyr.

Les også Tre verktøytips for gulvmaling

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Før du begynner

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: