IFI logo
Se flere bilder
Nå blir det enklere å handle maleverktøy

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Nå blir det enklere å handle maleverktøy

Skal du male vinduer, tak eller utendørs? Ulike jobber krever ulikt verktøy. Nå blir det lettere å velge riktig fra butikkhyllene.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fargerike har åpnet en helt ny butikk på Rolvsøy i Fredrikstad. Her er det satt av 450 kvadratmeter som huser alt du trenger for å gjøre hus til hjem. Her finnes også en ny handleopplevelse.

Alle skal få

Fargerike-direktør Stine Solheim er stolt. Hun har fått det hun kaller et «drømmelokale».

− Før var det TK Gulv som holdt til her. De har Malorama kjøpt opp, men de ansatte forsetter hos oss. Vi satser naturlig nok fortsatt mye på gulv. I nabolokalene holder Mal Proff til, så her får alle det de trenger, sier hun.

Se flere bilder
Stine Solheim fra Fargerike

Foto: Robert Walmann/ifi.no

STORE MULIGHETER: Stine Solheim er direktør i Fargerike. Hun har nettopp åpnet nye butikk på Rolvsøy i Fredrikstad. – Denne butikken skal være et flaggskip i Østfold, sier hun.

Kontrollørene

Litt lenger bort i lokalene står kommersiell direktør, Fredrik Aanstad og salgsdirektør Anders Gåsemyr fra Jordan. De inspiserer et splitter nytt hyllesystem som skal gjøre det lettere for kundene å handle malerverktøy.

Se flere bilder
Jordans nye system

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LETT FOR ALLE: − Vi mener dette systemet gjør det lettere for kunder og de som jobber i butikken. Skal du male vinduer, finner du absolutt alt du trenger i den hyllen, sier Fredrik Aanstad og Anders Gåsemyr fra Jordan.

I samme område

− Forbrukeren skal lettere finne verktøy basert på hva som skal gjøres. Enten det er å male ute eller inne. Vi sørger for at du finner alt verktøyet du trenger innenfor samme området, sier Fredrik Aanstad.

LES OGSÅ: Derfor bør du velge en kvalitetspensel

Se etter merkelappene

Salgsdirektør Anders Gåsemyr mener systemet vil gjøre det lettere for kundene og de butikkansatte.

− På den måten sikrer vi at forbrukeren kjøper det verktøyet som trengs. Vi har laget såkalte «Streamers». Det er merkelapper som forteller om de ulike jobbene. Skal du male vinduer, så se etter det merket. Der finner du blant annet skraper og detaljpensler. Under «Male vegg» finner du blant annet sparkel, sier han.

Mer tilgjengelig

Tradisjonelt har alle ruller vært samlet ett sted. Slik blir det ikke lenger.

− Nå du samler alle rullene på samme sted, er det lett å velge feil. Nå ligger de rullene som hører til de ulike jobbene på riktig sted. Vi har også sørget for at verktøyet kommer høyere opp. For skal du male, må du alltid gjøre litt forarbeid som å skrape og børste litt. Da må verktøyet være lett tilgjengelig, sier Gåsemyr.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.