Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Mal deg til et nytt bad

Det koster penger å renovere et baderom. Men mens du sparer til en kostbar totalrenovering, kan du enkelt gi nytt liv til rommet med litt maling.

 • <b>ENKELT:</b> Det er ikke så mye som skal til for å gi et helt nytt preg til badet.

  Foto: TreStjerner

 • <b>FARGE:</b> Skapdørene er malt i TreStjerner gulvmaling, i fargen 5877 Bølger.

  Foto: TreStjerner

 • <b>FØR:</b> Slik så badet ut før. Det trengte en oppgradering.

  Foto: TreStjerner

 • <b>MENS DU VENTER:</b> Et par malingstrøk kan være effektivt for å fornye badet mens du venter på å få råd til en totalrenovering.

  Foto: TreStjerner

 • <b>VEGGENE:</b> Her har også veggene fått en mye nødvendig fornying, malt i den lyse beigetonen 5851 Kritt. Flatene ble først vasket godt med TreStjerner Gulvrens, før de ble malt med Trestjerner gulvmaling i halvblank.

  Foto: TreStjerner

Annonse
Annonse
Gammelt bad

FØR: Slik så badet ut før. Det trengte en oppgradering.

Alle som noen gang har pusset opp et bad, vet at det som regel ikke blir en rimelig afære. Vi legger mye penger i renovering av baderommet – som seg hør og bør; det er et rom som skal vare lenge og som må være tørt og trygt.

LES OGSÅ: 8 tips til deg som planlegger nytt bad

Men det er ikke alltid pengene strekker til. Eller det kan være andre grunner til at du ikke ønsker eller kan renovere hele badet akkurat nå. Men ønsker du allikevel litt forandring, er det enkelt å gi rommet en "makeover" med litt maling.

Male flisene

Malte fliser

VEGGENE: Her har veggene fått en mye nødvendig fornying, malt i den lyse beigetonen 5851 Kritt. Flatene ble først vasket godt med TreStjerner Gulvrens, før de ble malt med Trestjerner gulvmaling i halvblank.
(TreStjerner)

På dette badet, ble alle flater malt − gulv, vegger, listverk, dør og innredning. Alle flater ble malt med gulvmaling. Det er selvfølgelig en forutsetning at badet er tørt og trygt før du setter i gang.

Fliser kan fint males − i hvert fall som en midlertidig løsning. Da er forarbeidet viktig, for å få det beste resultatet. Flisene må være rene og tørre og ha god vedheft. Her kan du lese om hvordan du maler fliser.

Innredningen

Male baderomsinnredningen

FARGE: Skapdørene er malt i TreStjerner gulvmaling, i fargen 5877 Bølger.
(TreStjerner)

Baderomsinnredningen må gjerne fornyes med litt farge. Denne er det enkelt å gjøre noe med i etterkant også, så her kan du godt velge en litt annen farge enn hvit/grå/beige, som du kanskje oftere går for på vegg og gulv.

LES OGSÅ: Fritt fram for farger på badet

Laminert baderomsinnredning kan være glatt, og det kan være vanskelig å få maling til å sitte. På dette baderommet er det derfor brukt gulvmaling, da denne sitter godt. Det er også lurt å gå over med et fint slipepapir etter du har rengjort, det gir bedre vedheft. Husk å få bort alt slipestøv før du går i gang med å male.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]