IFI logo
Se flere bilder
Imitasjonskunstens mester i nye design

Foto: Tarkett

Imitasjonskunstens mester i nye design

Mønster er moderne – også på gulvet. Med gulvtyper laget av vinyl er mulighetene allerede svært mange, og enda fler blir det nå som Tarkett lanserer en rekke grafiskinspirerte gulvdesign i både banevare og det populære klikk-gulvet.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinylgulv er imitasjonskunstens mester på gulvfronten. Det kan være ensfarget, se ut som rå betong, ekte tre eller marokkanske fliser. Eller noe helt annet.  I tråd med rådende trender lanserer nå Tarkett helt nye design innen vinylgulv. Gulvene tilfører en moderne og grafisk karakter til hjemmets uttrykk. Du kan velge å være vågal med Harlequin-ruter eller bikubemønster, eller gå for et mer dempet uttrykk med betongutseende eller parkettetterligninger. 

Se flere bilder
 MØNSTERRIKT:  Vågale gulv får du med vinylgulvet «Honeycomb» fra banevarekolleksjonen Tarkett Trend.

Foto:

MØNSTERRIKT: Vågale gulv får du med vinylgulvet «Honeycomb» fra banevarekolleksjonen Tarkett Trend.

Mønstergulv med klikk

De nye designene kommer både innen banevare, og den godt likte klikk-vinylen, Starfloor Click.

Kolleksjonen Starfloor Click 55 består blant annet av ulike tremønster samt betongutseendet «Vintage Zinc Black». I kolleksjonen Starfloor Click 30 finnes også et marokkanskinspirert mønster i retroblått eller sort-hvitt.

Banevarene Tarkett Trend og Extra får flere nye design med grafisk preg, blant annet rutemønsteret «Tile Diagonal Light Grey», den bikubeinspirerte «Honeycomb» og et fiskebeinsmønstret parkettgulv. 

Se flere bilder
 FTALATFRITT: Med lave utslippsverdier og uten ftalater bidrar Tarketts vinylgulv til et bedre inneklima og tar hensyn til miljøet. Her er det marokkanskinspirerte «Retro Indigo» og «Retro Black White» lagt i lappeteppemønster.

Foto:

FTALATFRITT: Med lave utslippsverdier og uten ftalater bidrar Tarketts vinylgulv til et bedre inneklima og tar hensyn til miljøet. Her er det marokkanskinspirerte «Retro Indigo» og «Retro Black White» lagt i lappeteppemønster.

Lett å like, lett å leve med

I tillegg til at vinylgulv kommer i et stort utvalg av mønstre og farger som gjør dem lett å like, har gulvtypen en holdbarhet og slitestyrke som gjør den enkel å leve med.

Et vinylgulv er slitesterkt og lett å holde rent, men også behagelig og mykt å gå på. Den trinnlyddempende effekten gjør at vinylgulv passer ekstra godt på kjøkkenet, i gangen eller på barnerom der lydvolumet ofte er høyt. Den smussavisende overflaten gjør det enkelt å feie eller moppe over med lunkent vann.

– Stadig flere velger å legge forskjellige gulv i ulike rom, og på den måten skaper definerte soner i boligen. Folk blir faktisk mer fornøyd når de velger gulvmateriale etter egenskaper, slik at de får riktig gulv til riktig rom, sier Lill-Ann Mo, salgssjef konsument Tarkett Norge.

Se flere bilder
 GRAFISK:  Harlequinmønsteret «Tile Diagonal Light Grey» er en av de mønstrede nyhetene i serien Tarkett Extra.

Foto:

GRAFISK: Harlequinmønsteret «Tile Diagonal Light Grey» er en av de mønstrede nyhetene i serien Tarkett Extra.

Mer informasjon:

Tarkett

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.