Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Hjelpemiddelet du alltid trenger når du maler

  •  
  •   Publisert:
  Mari Andersen Rosenberg/ifi.no, Chera Westman/ifi.no, Nordsjö
Alle som noen gang har malt, vet at det fort kan bli søl. Da er det særlig ett praktisk hjelpemiddel du alltid bør ha i nærheten.
Malingsøl på hendene
MALING: Malingssøl er lett å få når man tar penselen fatt. Nordsjö

Det er vanskelig å unngå. Det blir utvilsomt litt søl når vi maler. Det finnes selvsagt mange gode tips for å unngå mest mulig søl, som dekkefilt på gulvet og bakken, plast på vinduer, maskeringstape og selvfølgelig hansker på hendene. Det hjelper mye, men det er ikke alltid det holder mot alt søl. Det er lett å sprute med penselen på bare armer og legger, eller komme borti våt maling med verktøyet. Og da er det smart å ha redningen nær. 

De viktige wipsene

Oljesøl på hender
GRISETE: Maling, olje, silikon og annet kan sette stygge flekker på hendene og bare bli gris. Da er det godt å ha redningen nær. Chera Westman/ifi.no

Oppussingswipes, våtservietter, engangswipes – hva du enn velger å kalle det, kommer det alltid godt med når du pusser opp. Det er hjelpemiddelet du alltid bør ha for hånden. 

Wipes som er laget spesifikt for nettopp å fjerne maling fra hender og andre overflater, som verktøy, kommer godt med når du søler. De er skånsomme mot hudene og fjerner malingsøl svært effektivt. Da slipper du å styre med skitne, opprevete filler og white spiret. Du kan bare dra en serviett ut fra boksen, fjerne malingen og kaste den igjen. Raskt, enkelt og effektivt.

Les også Tipsene til en søl- og støvfri oppussing

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: