Kategorier

Meny

Konto

Hjelpemiddelet du alltid trenger når du maler

Alle som noen gang har malt, vet at det fort kan bli søl. Da er det særlig ett praktisk hjelpemiddel du alltid bør ha i nærheten.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hjelpemiddelet du alltid trenger når du maler

Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no, Chera Westman/ifi.no, Nordsjö

Det er vanskelig å unngå. Det blir utvilsomt litt søl når vi maler. Det finnes selvsagt mange gode tips for å unngå mest mulig søl, som dekkefilt på gulvet og bakken, plast på vinduer, maskeringstape og selvfølgelig hansker på hendene. Det hjelper mye, men det er ikke alltid det holder mot alt søl. Det er lett å sprute med penselen på bare armer og legger, eller komme borti våt maling med verktøyet. Og da er det smart å ha redningen nær. 

Dele på Pinterest Malingsøl på hendene

Foto: Nordsjö

MALING: Malingssøl er lett å få når man tar penselen fatt.

De viktige wipsene

Oppussingswipes, våtservietter, engangswipes – hva du enn velger å kalle det, kommer det alltid godt med når du pusser opp. Det er hjelpemiddelet du alltid bør ha for hånden. 

Wipes som er laget spesifikt for nettopp å fjerne maling fra hender og andre overflater, som verktøy, kommer godt med når du søler. De er skånsomme mot hudene og fjerner malingsøl svært effektivt. Da slipper du å styre med skitne, opprevete filler og white spiret. Du kan bare dra en serviett ut fra boksen, fjerne malingen og kaste den igjen. Raskt, enkelt og effektivt.

Dele på Pinterest Oljesøl på hender

Foto: Chera Westman/ifi.no

GRISETE: Maling, olje, silikon og annet kan sette stygge flekker på hendene og bare bli gris. Da er det godt å ha redningen nær.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]