IFI logo
Se flere bilder
Hjelpemiddelet du alltid trenger når du maler

Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no, Chera Westman/ifi.no, Nordsjö

Hjelpemiddelet du alltid trenger når du maler

Alle som noen gang har malt, vet at det fort kan bli søl. Da er det særlig ett praktisk hjelpemiddel du alltid bør ha i nærheten.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er vanskelig å unngå. Det blir utvilsomt litt søl når vi maler. Det finnes selvsagt mange gode tips for å unngå mest mulig søl, som dekkefilt på gulvet og bakken, plast på vinduer, maskeringstape og selvfølgelig hansker på hendene. Det hjelper mye, men det er ikke alltid det holder mot alt søl. Det er lett å sprute med penselen på bare armer og legger, eller komme borti våt maling med verktøyet. Og da er det smart å ha redningen nær. 

Se flere bilder
Malingsøl på hendene

Foto: Nordsjö

MALING: Malingssøl er lett å få når man tar penselen fatt.

De viktige wipsene

Oppussingswipes, våtservietter, engangswipes – hva du enn velger å kalle det, kommer det alltid godt med når du pusser opp. Det er hjelpemiddelet du alltid bør ha for hånden. 

Wipes som er laget spesifikt for nettopp å fjerne maling fra hender og andre overflater, som verktøy, kommer godt med når du søler. De er skånsomme mot hudene og fjerner malingsøl svært effektivt. Da slipper du å styre med skitne, opprevete filler og white spiret. Du kan bare dra en serviett ut fra boksen, fjerne malingen og kaste den igjen. Raskt, enkelt og effektivt.

Se flere bilder
Oljesøl på hender

Foto: Chera Westman/ifi.no

GRISETE: Maling, olje, silikon og annet kan sette stygge flekker på hendene og bare bli gris. Da er det godt å ha redningen nær.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.