Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Hjelpemiddelet du alltid trenger når du maler

Alle som noen gang har malt, vet at det fort kan bli søl. Da er det særlig ett praktisk hjelpemiddel du alltid bør ha i nærheten.

  • <b>FJERNER SØL:</b> Smarte våtservietter fjerner raskt malingsøl fra hendene.

    Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

  • <b>GRISETE:</b> Maling, olje, silikon og annet kan sette stygge flekker på hendene og bare bli gris. Da er det godt å ha redningen nær.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

  • <b>MALING:</b> Malingssøl er lett å få når man tar penselen fatt.

    Foto: Nordsjö

Annonse
Annonse
Malingsøl på hendene

MALING: Malingssøl er lett å få når man tar penselen fatt.
(Nordsjö)

Det er vanskelig å unngå. Det blir utvilsomt litt søl når vi maler. Det finnes selvsagt mange gode tips for å unngå mest mulig søl, som dekkefilt på gulvet og bakken, plast på vinduer, maskeringstape og selvfølgelig hansker på hendene. Det hjelper mye, men det er ikke alltid det holder mot alt søl. Det er lett å sprute med penselen på bare armer og legger, eller komme borti våt maling med verktøyet. Og da er det smart å ha redningen nær. 

De viktige wipsene

Oljesøl på hender

GRISETE: Maling, olje, silikon og annet kan sette stygge flekker på hendene og bare bli gris. Da er det godt å ha redningen nær.
(Chera Westman/ifi.no)

Oppussingswipes, våtservietter, engangswipes – hva du enn velger å kalle det, kommer det alltid godt med når du pusser opp. Det er hjelpemiddelet du alltid bør ha for hånden. 

Wipes som er laget spesifikt for nettopp å fjerne maling fra hender og andre overflater, som verktøy, kommer godt med når du søler. De er skånsomme mot hudene og fjerner malingsøl svært effektivt. Da slipper du å styre med skitne, opprevete filler og white spiret. Du kan bare dra en serviett ut fra boksen, fjerne malingen og kaste den igjen. Raskt, enkelt og effektivt.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]