Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Flere velger tepper på terrassen

Kunne du tenke deg teppe på terrassen? Visst er det mulig, og det finnes flere typer som ser ut som inneteppe og som tåler fukt.

cloud_download
fullscreen
 • Teppet Pure Deco i 100% polypropylen kan brukes både ute og inne. Det lagerføres av Musum i Trondheim.

  Foto:

 • -Disse teppene har vi på rull i fire meters bredde og kan kappe og kante i den størrelsen folk vil ha, sier Bjørn Musum.

  Foto:

 • Garda et sisallignende uteteppe, fra Teppeabo i en populær gråtone.

  Foto:

 • Teppet finnes også i en farge tilnærmet naturlig sisal.

  Foto:

 • Teppene er i gjennomfarget garn som er lett å holde rent og holder fargen i mange år.

  Foto:

 • Teppet Nature er på lager hos Musum Interiør, som kan kante og levere teppet i alle størrelser.

  Foto:

Annonse
Annonse

Stadig flere oppdager at teppe på terrassen kan være både pent og praktisk. Har du en stor terrasse som er vanskelig å innrede, kan teppe er løsningen. Et teppe samler møbelgruppen og skaper en tydelig sone, på samme måte som man innreder med tepper inne. 

Har du fliser på terrassegulvet, kan de bli vel varme på gode soldager; med teppe eller løpere slipper du å svi føttene av deg. Med et heldekkende teppe kan hele gulvet fornyes både raskt og effektivt. 

Kutter og kanter etter ønske

- Disse teppene har vi på rull i fire meters bredde og kan kappe og kante i den størrelsen folk vil ha, sier Bjørn Musum.

- Disse teppene har vi på rull i fire meters bredde og kan kappe og kante i den størrelsen folk vil ha, sier Bjørn Musum.

Det finnes tepper i ulike kvaliteter og størrelser og flere har utseende som minner om sisaltepper. Musum Interiør i Trondheim, en av landets største teppegrossister har utetepper på rull i fire meters bredde.

- Vi både kutter og kanter, så her kan kunden få heldekkende teppe, salongteppe eller løpere i ønsket størrelse, forteller daglig leder Bjørn Musum.

Teppet han viser oss er vevet i gjennomfarget polypropylengarn, og både ser ut og kjennes som et inneteppe. Siden de er gjennomfarget tåler de godt sol og holder seg pene i mange år. Musum forteller at slike tepper er lette å holde rene og kommer det en flekk så er det bare å tørke av.   

Flere velger teppe ute

Garda et sisallignende uteteppe, fra Teppeabo i en populær gråtone.

Garda et sisallignende uteteppe, fra Teppeabo i en populær gråtone.

Også Teppeabo i Oslo, landets største teppeforretning, tilbyr utendørs tepper, både avpassede og på rull som kan kappes etter mål og kantes.  Både i Trondheim og Oslo merker de økt interesse for utetepper, noe som tilskrives trenden med å innrede ute som inne.

– Vi selger ca. 50/50 avpassede og heldekkende tepper til utebruk, forteller avdelingsleder Per Erik Engh mens han er i ferd med å pakke ut en nyhet: En flatvevd variant svært lik sisal. Til nå har de solgt jevnt og trutt av Garda, som har litt plastaktig overflate.

–Jeg har tro på det nye, for ikke alle vil ha plastlook, avslutter Engh. 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon

Musum

Teppeabo

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]