Kategorier

Meny

Konto

Fire trendy tapetkolleksjoner

Hanna Wendelbo-Hansson i Boråstapeter har designet «Garden Party». I tillegg står designteamet til Eco Boråstapeter bak tre nye tapetkolleksjoner.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fire trendy tapetkolleksjoner

Foto: Produsenten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eco Boråstapeter lanserer i disse dager fire nye tapetkolleksjoner gjennom Borge i Norge.

Kolleksjonene heter «Decorama», «Eco Rose», «Mineral». Her er alt fra glitrende taktilske overflater, til mer vågal design. Med «Garden Party» følger også enklere helfarget tapet.

Materialisme

Den nye tapetkolleksjonen «Mineral» passer under retningen materialisme. Denne trendretningen gjenkjennes av materialet. Om for eksempel et tre er motivet, kan en kjenne trestrukturen. Utseendet inviterer til at en vil løfte på det, kjenne om det er tungt eller lett. Under denne stilen tilhører også blanke materialer, med en taktil veggflate som gjerne oppleves som grus. Den har en dempet fargeskala, og kan settes sammen med tre og betong.

Trenden uttrykker en rolig atmosfære, med lyse krittpasteller i kombinasjon med moderne møbler. «Biscotti» kan være en veggfarge. Ellers er mørke farger viktige, og fargene oppfattes som vannaktige. De mørke veggene låner uttrykk fra industristilen, men er likevel renere og mer modent.

Dele på Pinterest Materialisme

Botanisk

Nå er det botanisk tema som gjelder. Ha gjerne en trillebår inntil husveggen, grav en grop utenfor boligblokken der du dyrker dine egne urter! «Grow With Yourself» (GIY), «Grow  Your Own» og «Urban Gardening», er engelske søkeord du kan finne mer om på Internett. Sykler og surdeigsbrød er stikkord som beskriver trenden. Viktige materialer er never, skinn, fletting og rotting, sistnevnte sees i mange hagemøbler.

Trenden fremhever naturlig patina, naturlige farger, sterke, klare og dempede farger. «Garden Party» er tapetkolleksjonen som passer inn under denne retningen. La veggen blomstre, og forleng sommerfølelsen!

Dele på Pinterest Botanisk

Eklektisk

Kjenner du til motedesigneren Alexander McQueen? I så fall vil du raskt gripe innholdet og uttrykket til denne trendretningen. Det som gjelder her er alt på én gang. Vi ser klassisk og samtid i ny harmoni. Den nye fibertapetkolleksjonen «Eco Rose» passer her.

Stilen kjennetegnes av å være spektakulært og eklektisk der alt er lov! Ta frem leken, og uttrykk din personlighet! Stilretningen er forøvrig inspirert av «Seapunk», som popartisten Rihanna har vært en foregangsfigur for. Vi ser en elegant stil blandet med roser og rock´n roll. Svart lær, rød lakk, syndig og farlig er stikkord. «Memento Mori» med dødninghoder, sees også i denne trendretningen.

Det handler om å ha mest moro mens man ennå er til; en lampe kan gjerne være omgjort til en gaffel, et merkelig bord tiltrekker oppmerksomhet, blandet med elementer av historie. Viktoriatiden viser sitt ansikt. Som i Borges kolleksjon «Renessance», som kun kommer i digital utgave.

Dele på Pinterest Eklektisk

Fundamentalisme

Denne stilretningen passer til «Decorama». Her har basen utgangspunkt. Den kjennetegnes av enkle og rene former, og oser femininitet med sine vakre naturelementer. Den gir på samme måte som en stille oase en vakker bakgrunn til vårt hverdagsliv. Med sin enkelhet passer den også til tenåringsrom.

Dele på Pinterest Fundamentalisme

For mer informasjon:

www.borge.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]