Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fargerapport fra årets første interiørmesse

Sist uke besøkte ifi.no Heimtextil i Frankfurt, en av verdens største messer for tapet og tekstil. Og vi møtte DET havet med farger!

 • <b>FOSS AV FARGER:</b> Tekstiler i grønt, blått, rødt og brunt fosset mot oss da vi kom inn på messen. (Foto: Bjørg Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>VITALT:</b> Det er flere enn Pantone som satser på vitalt gulgrønt i år. (Foto: Bjørg Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>GRØNT:</b> Det var ikke langt mellom de duse grønntonene. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

  Foto:

 • <b>FLORLETT:</b> Også i denne kategorien fristes det med grønt og blågrønt. (Foto: Bjørg Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>STORE KONTRASTER:</b> Her en frisk kombinasjon, for de som liker store kontraster. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

  Foto:

 • <b>BLÅTT:</b> I aktuell firklang med orange, rødfiolett og gulgrønt. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

  Foto:

Annonse
Annonse

2963 utstillere fra hele verden var på plass med nyheter, og nå dominerer fargene uansett materiale. Ikke spør hvilken farge som gjelder! Alt gjelder, i alle nyanser. Riktignok med hovedvekt på naturfarger.

Farger for alle

I trendutstillingen, som er den første vi kaster oss over når vi kommer ned, fosset det bokstavelig talt mot oss. Montasjer fra taket, på benker og bord og ulike installasjoner viste tekstiler og tapet med farger. Og vi så ikke en utstiller som satset på bare ett tema. Kundene kommer fra hele verden og varene skal behage ulike kulturer. I denne sammenhengen er Norge en miniputtstat, så ikke alt er like aktuelt … kanskje? Ikke for det, vi er også forskjellige! Her kommer et lite utvalg.

Grønn natur

Det hvite er ikke lenger å se på trendutstillingen. I stedet er det mye duse nyanser i grønt. I trendutstillingen var det det et eget naturtema hvor grønt var rådende.

Blått er stort

Blått er manges favoritt her hjemme. Den er lett å kombinere med de nøytrale fargene som vi har innredet med lenge. Det var mye blått i mange kombinasjoner.

Brunt vokser

Brunt rykker helt klart framover blant interiørfargene. På messen var brunt veldig til stede i mange nyanser, fra lyst til mørk sjokoladebrun. 

Rødt

Det er særlig de varme brente rødtonene og bronse som gjelder. Men for all del, de som heller mot rosa har også mye å kose seg med.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]