IFI logo
Se flere bilder
Farger med sjel

Foto: Produsenten

Farger med sjel

Våren og sommerens lyse pasteller har fått en mørkere og mer neddempet fremtoning nå som høsten og vinteren står for tur.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malingprodusenten Beckers lanserer i høst et helt nytt innendørs fargekart bestående av 12 nye farger. Kolleksjonene er inspirert av soul-musikken, og fargene er dypere og langt mørkere enn tradisjonelle interiørmalinger.

Soul-musikken

De siste årenes høye tempo og økende teknologisering, har skapt grunnlag for en samfunns- og verdiendring der familie, venner, nærhet og ro står i sentrum. Interiørarkitekt Lena Anderson forteller at slike samfunnsendringer ofte gir seg utslag i stilendringer i etterkant.

- Musikksjangeren soul kjennetegnes av innlevelse, personlig tolkning og følelser og det er nettopp disse egenskapene høstens nye fargekart fra Beckers ønsker å gjenspeile, sier Anderson.

De siste 15 årene har interiørtrenden vært preget av minimalitiske, lyse omgivelser - primært med hvitmalte vegger. Men det som viste seg å bli historiens lengste "hvite" innredningsperiode, erstattes nå av en etterlengtet mer fargesterk og personlig stil.

Disse fører prosuktet:
  • Beckers, tlf: 22 80 32 90
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.