Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Farger med sjel

Våren og sommerens lyse pasteller har fått en mørkere og mer neddempet fremtoning nå som høsten og vinteren står for tur.

cloud_download
fullscreen
  • Vakre, dype farger med sjel - akkurat som musikken.

    Foto:

  • Foto:

  • Foto:

  • Foto:

  • 12 nye farger fra Beckers

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Malingprodusenten Beckers lanserer i høst et helt nytt innendørs fargekart bestående av 12 nye farger. Kolleksjonene er inspirert av soul-musikken, og fargene er dypere og langt mørkere enn tradisjonelle interiørmalinger.

Soul-musikken

De siste årenes høye tempo og økende teknologisering, har skapt grunnlag for en samfunns- og verdiendring der familie, venner, nærhet og ro står i sentrum. Interiørarkitekt Lena Anderson forteller at slike samfunnsendringer ofte gir seg utslag i stilendringer i etterkant.

- Musikksjangeren soul kjennetegnes av innlevelse, personlig tolkning og følelser og det er nettopp disse egenskapene høstens nye fargekart fra Beckers ønsker å gjenspeile, sier Anderson.

De siste 15 årene har interiørtrenden vært preget av minimalitiske, lyse omgivelser - primært med hvitmalte vegger. Men det som viste seg å bli historiens lengste "hvite" innredningsperiode, erstattes nå av en etterlengtet mer fargesterk og personlig stil.

Oppdatert: 03.12.2015  

Disse fører prosuktet:

Beckers, tlf: 22 80 32 90

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]