Kategorier

Meny

Konto

Farger med sjel

Våren og sommerens lyse pasteller har fått en mørkere og mer neddempet fremtoning nå som høsten og vinteren står for tur.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Farger med sjel

Foto: Produsenten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malingprodusenten Beckers lanserer i høst et helt nytt innendørs fargekart bestående av 12 nye farger. Kolleksjonene er inspirert av soul-musikken, og fargene er dypere og langt mørkere enn tradisjonelle interiørmalinger.

Soul-musikken

De siste årenes høye tempo og økende teknologisering, har skapt grunnlag for en samfunns- og verdiendring der familie, venner, nærhet og ro står i sentrum. Interiørarkitekt Lena Anderson forteller at slike samfunnsendringer ofte gir seg utslag i stilendringer i etterkant.

- Musikksjangeren soul kjennetegnes av innlevelse, personlig tolkning og følelser og det er nettopp disse egenskapene høstens nye fargekart fra Beckers ønsker å gjenspeile, sier Anderson.

De siste 15 årene har interiørtrenden vært preget av minimalitiske, lyse omgivelser - primært med hvitmalte vegger. Men det som viste seg å bli historiens lengste "hvite" innredningsperiode, erstattes nå av en etterlengtet mer fargesterk og personlig stil.

Disse fører prosuktet:

Beckers, tlf: 22 80 32 90

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]