IFI logo
Se flere bilder
100 % Design i London

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

100 % Design i London

London kan knapt overdrives; heller ikke når det hevdes at det er verdens design-hovedstad.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanskje har London sin like i New York, men i slutten av september trår London til med en fashion- og designuke hvor arrangementene kommer tett. Messen 100% Design i Earls Court har i løpet av noen år tatt posisjonen som Storbritannias ledende forum for ny design.

Vel 450 utstillere i Earls Court er nye rekord for 100% Design, men selv det er ikke nok - en nykomling ble lansert i år - 100% East i det gamle Truman Brewery i Brick Lane, som også knytter det som var det gamle, slitte øst-London til dagens trendverden.

I tilknytning til 100% Design arrangeres også messen Decorex International i stilfulle The Royal Hospital i Chelsea og Focus 2005 i Chelsea Harbour Design Centre - begge arenaer for interiørdesign.

Navnet 100% Design gjør at man kan vise det meste innenfor interiør - møbler, gulvbelegg, veggbekledning, lys og en rekke løsere gjenstander. Her finner vi etablert produsenter med nye løsninger, blandet med nye talentfulle designere som får sjansen til å vise seg frem for et stort publikum på virkelighetens arena. Så enkelt er det ikke - et profesjonelt rådgivningspanel er med og velger ut hvem som skal få stille ut.

Design er i tiden; det som tidligere var et yrke for de svært få, har nå blitt et attraktivt yrke blant den yngre generasjon. Førstegangsutstillere økte i år med 40 prosent i forhold til forrige messe for to år siden. Det betyr også at etablerte designere har skjønt sin besøkelsestid og nå stiller ut i Earls Court.

Ny design skal selvsagt overraske og kanskje provosere; hvis ikke har man jo ikke gått videre. Tiden får så se hvem som vinner og hvem som taper. Generelt kan vi si at det går så fort nå at vi mange tilfeller kan si at vi allerede er der.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.