IFI logo
Se flere bilder
Black and white

Foto: Produsenten

Black and white

Mens de mørke, neddempede fargetonene dominerer høstsesongen, spår trendanalytikere i inn- og utland at sort og hvitt er "the comming trend" for 2006.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sort-hvitt-kombinasjonen er en klassiker som går igjen i både mote- og interiørverden. Likevel kan den aldri bli kjedelig. Nye mønstre, tekstiler, materialer og sammensetninger gir nytt liv til disse 'ikke-fargene' på måter vi ikke har sett før.

Myke kontraster

Akkurat nå skal de kompromissløse kontrastene mellom sort og hvitt mykes opp med blomsterornamenter og snirklete mønstre. Barokkens overdådige tekstiler, mønstre og utskjæringer kommer tilbake i en sort-hvit-utgave, og det samme gjør 70-tallets retromønstre, plastgjenstander og grafiske uttrykk. 

Likevel er det ingen grunn til å kvitte seg med fargene for å være trendy til neste år. Sort og hvitt vil bare være én av flere dominerende trender, og for dem som lar seg friste, vil enkelte elementer fremfor hele interiør være resultatet.

Disse fører produktene:
  • Norvegg, tlf: 64 91 42 00
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.