Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Enklere fargevalg med Smartpanel

Nå blir det enklere sette farge på veggene! Med nye farger på Smartpanel MDF-plater, kan du nå få helhet og harmoni også ved bruk av flere farger i boligen. Du blir fort ferdig, og risikerer ikke å trå feil ved fargevalg: innenfor hver palett er alle farger avstemt mot hverandre.

cloud_download
fullscreen
 • Ton-i-ton-fargesetting med«Havbris» og «Sval sjø

  Foto:

 • Avstemt fargesetting med fargene

  Foto:

 • Ulike farger som passer godt sammen,

  Foto:

 • Smartpanels nye farger er både tidløse og trendy - her fargen

  Foto:

 • Ton-i-ton-fargesetting med fargene

  Foto:

 • I kolleksjonen Urbant liv finnes også fargen

  Foto:

Annonse
Annonse

Smartpanel er blitt et populært valg både hos hjemmefiksere og profesjonelle husbyggere. Med de profilerte og ferdigmalte MDF-platene får du raskt et flott og ferdig resultat.

Nå lanseres Smartpanel i tre oppdaterte fargepaletter. Ved hjelp av interiørkonsulent Siv Munkeberg Brenne har produsenten tatt frem tre forskjellige paletter med farger som kan brukes sammen eller hver for seg, og på den måten enkelt variere fargebruken fra rom til rom.

- De nye fargene er valgt ut i fra tanken om at veggene skal utgjøre en behagelig bakgrunn i ditt hjem, legge seg pent i bakgrunnen mens du møblerer og dekorerer slik du ønsker, sier Siv Munkeberg Brenne. 

Tre paletter

Lister for tak og gulv, samt døromramminger er også i sortimentet.

Lister for tak og gulv, samt døromramminger er også i sortimentet.

Smartpanels tre paletter heter «Naturligvis», «Urbant» og «Harmonisk», og består gode og tidløse farger. Noen av fargene går igjen i flere paletter, og kun én farge per palett er hvit!

Ved å sette farge på veggene, vil rommet få tydeligere konturer, mer sjel, og dører og vinduer kommer bedre frem.  Med Smartpanels nye fargepaletter er det enklere å velge farge. I Smartpanels sortiment finner du også tak-, gulv- og dørlister i hvitt; slik blir det enkelt for deg å oppnå en helhet i interiøret.

Harmonisk

Ton-i-ton-fargesetting med

Ton-i-ton-fargesetting med "Havbris" og "Sval sjø".

Paletten «Harmonisk» består av seks grønne, grå og blå farger som går ton-i-ton. Med fargenavn som «Sval sjø», «Havbris» og «Dempet jord» og «Lys Sand» og kombinasjoner med hvitt lages enten sommerlige og lette interiører. I kombinasjon med jordfarger, blir inntrykket mer dempet.

Naturligvis

Fargene

Fargene "Dempet Blå" og "Dempet jord", kolleksjonen Naturligvis.

Paletten «Naturligvis» består av dempede farger i beige, brunt og blått, alle inspirert av naturen; «Bomull», «Grafitt» og «Dempet blå» er tre av de fem fargene i paletten. «Dempet Blå» ser ved første øyekast grå ut, men i et helt rom, sammen med hvitmalt listverk, vil du oppleve en behagelig blågrå farge. 

Urbant liv

Fargen

Fargen "Rust" er fin om man vil fremheve én eller flere vegger.

«Urbant liv» er en palett bestående de to rene gråtonene «Betong» og «Grafitt», komplettert av «Klassisk hvit» og en brent oransje kalt «Rust». Gråfarger assosieres ofte med byens betong og asfalt, men går like godt å bruke på landet eller ute i skogen. Rene gråtoner passer med alle andre farger, og fremhever dem.  

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

www.smartpanel.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]