Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

En rosa drøm

Da familieforøkelsen fra fire til fem var et faktum, meldte behovet seg for et soverom til. Men hvordan skulle foreldrene løse det? Resultatet ble å ta litt av loftstuen pluss en bod.

cloud_download
fullscreen
 • En bod samt en bit av loftstuen ble Abelones yndige kryp-inn. Dukkesengen fant mormor på et loppemarked. Den har fått sengehimmel i samme stoff som gardinen. De store porselenskrokene kjøpte Siv for 80 kroner stykket på Nille! Taklampen er en omgjort T-lyslykt fra Nya Indiska.

  Foto:

 • I vindusnisjen lagde Siv en benk med myke linputer og kosedyr. Benken er laget av MDF-plater med en pyntelist i sukkerbitmønster. De blomstrete linstoffene er fra Green Apple, mens de hvite putene har gammeldagse broderier. De rosa kurvene under benken (Bolina) er til oppbevaring av leker.

  Foto:

 • Den hvite sukkerbitlisten er tegnet av Siv og spesialbestilt hos Stiltre. Den gir benken et eksklusivt uttrykk.

  Foto:

 • Sprinkelsengen ble malt hvit, og over sengen har Siv hengt opp en søt himling og dekorert den med en rosenranke. Sengetøyet har hun selv sydd. - Vask bomullsstoffet på 60 grader så det er ferdig krympet før du begynner å sy, råder hun. Når Abelone vokser ut av denne sengen, kan man lage en veggfast seng under skråtaket. På veggen har Siv skrevet et sitat fra en barnebok.

  Foto:

 • /bilder/2005/2005_10/Insp205015_barnerom.jpg

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Interiørkonsulent Siv lot seg ikke skremme av liten gulvplass, skråtak og nisjer, men tok utfordringen på strak arm og laget et delikat, rosa kryp-inn til den lille jenta. Skråtak og listverk ble malt hvitt, og på gulvet ble det lagt parkett. Veggene ble malt i rosa, og med hvit, vannfast tusjpenn skrev Siv vakre dikt og barneboksitater. Et bokskap i furu fra Ikea ble malt hvitt og glassdørene fikk hvite, lette gardiner.En dekorlist i sukkerbitmønster gir skapet en mer eksklusivt preg. -Små barn trenger ikke så store klesskap, for plaggene er både små og få, så derfor er det helt unødvendig å bruke mye plass på store garderobeskap de første barneårene, slår Siv fast.

I nisjen under vinduet ble det plassert en sittebenk. Den er laget av en MDF-plate som er lagt på lister. Sukkerbitlisten i front er den samme som på klessapet. Når lille Abelone blir litt større, kan benken lett gjøres om til skrivebord og heves i høyden etter hvert som den unge damen vokser. Under benken står rosa kurver (Bolina) til å oppbevare leker i. Gardinen er en gustaviansk rullegardin som er fôret med lystett stoff. Puter, stoltrekk og gardiner er i ulike linkvaliteter (Green Apple). Sprinkelsengen i furu ble malt hvit, og med den søte sengehimmelen har Abelone fått den rene prinessesengen.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]