IFI logo
Se flere bilder
En fargerik hyllest

Foto:

En fargerik hyllest

I anledning det kongelige bryllupet i Sverige, har Flügger farve tatt frem fire nye kulører; Victoria, Daniel, Princess og Prince. 100 liter maling farget i disse kulørene vil bli gitt kronprinsparet i bryllupsgave.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 19. juni gifter kronprinsesse Victoria av Sverige seg med sin Daniel Westling. Straks etter giftermålet vil paret flytte til nyoppussede Haga slott som kronprinsessen fikk i gave av den svenske regjeringen i fjor. Slottet er blitt modernisert, pusset opp og sikret for om lag 33 millioner kroner før innflyttingen. I bryllupsgave får de kongelige av Flügger farve 100 liter maling, Flutex 7S, farget i fire helt nye kulører: den lilla Victoria 1447, den mørkeblå Daniel 2468, den lyseblå Prince 1461 og den lyserosa Princess 1411.

- For selv om slottet er nyoppusset, vil brudeparet forhåpentligvis få bruk for nye farger i fremtiden f.eks. til barnerommet..., sier selskapet i en pressemelding.

Haga slott ligger i Solna kommune, straks nord for Stockholm. Det ble ferdigstilt år 1805 som bolig for barna til kong Gustav IV Adolf. Slottets hovedbygning rommer 1.550 kvadratmeter, og her tilbrakte kong Carl XVI Gustaf sine første år. Bygningen er blitt pusset opp i flere omganger.  

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.