IFI logo
Se flere bilder
Unikt samspill mellom vegg og møbler

Foto: Flügger og Eilsersen

Unikt samspill mellom vegg og møbler

De ganger møblene i et rom matches perfekt av veggenes farger, oppstår en unik harmoni. Takket være et samarbeid mellom en møbelprodusent og en malingleverandør finnes nå spesialfarger tilpasset designmøblene.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sammen med stoppmøbelprodusenten Eilersen har Flügger tatt frem tre nye farger som er tilpasset de nye designmøblene. Fargene skal skape perfekt match mellom møbel og interiør.

De tre fargene har navn etter ulike byer i Europa som er kjent for estetikk, kvalitet og design: Genève, Antwerpen og Como. Fargen Como er en dus beige som går litt mot rosa. Byen er kjent for hvert år å stå vert for en stor internasjonal tekstilmesse der møbelprodusenten finner sine unike tekstiler til stoppmøblene. Antwerpen er en frisk og energisk, men samtidig støvete, blågrønn farge. Byen som har lånt den sitt navn sprudler av ny og kommende design. Fargen Genève er mørkblå, og kan beskrives som diplomatblå. Byen som har gitt den navnet, er en representant for det asketiske og klassiske blant europeiske design- og trendmetropoler.

Mal vegger og møbler

– Fargene er tidsaktuelle, samtidig som de kan representere og komplimentere det klassiske – og være holdbare i flere år, sier Lone Kisbye, PR-manager i Flügger. 

Fargene kan brekkes i en lang rekke malingkvaliteter – til alt fra puddermatte vegger og høyglanset maling for møbler, paneler og listverk.

– Hjernen bak fargerne er Flüggers arkitekt og fargesetter Anne Christensen, som er udannet på Kunstakademiets arkitektskole i København. Fargerne er tatt frem for å kunne matche alle de design og møbeltekstiler som Eilersen lanserer denne vår, sier Lone Kisbye.

Flere farger kommer

Den danske møbelprodusenten er kjent for sofaer og andre stoppmøbler i god kvalitet og i et trendy design. Selskapet har en over hundre år lang historie, og lagde fra starten hestekjerrer. Fra 1930-tallet har de fokusert komfortable sittemøbler, og bruker kun egendesignede eller spesialtilpassede tekstiler til trekk.

Ytterligere tre farger er under utvikling, og vil komme til neste møbellansering. 

Mer informasjon:

Flügger 

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.