Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Unikt samspill mellom vegg og møbler

I et miljø vil fargen Como kunne gi inntrykk av en betongaktig flate.   Flügger og Eilsersen
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
De ganger møblene i et rom matches perfekt av veggenes farger, oppstår en unik harmoni. Takket være et samarbeid mellom en møbelprodusent og en malingleverandør finnes nå spesialfarger tilpasset designmøblene.

Sammen med stoppmøbelprodusenten Eilersen har Flügger tatt frem tre nye farger som er tilpasset de nye designmøblene. Fargene skal skape perfekt match mellom møbel og interiør.

De tre fargene har navn etter ulike byer i Europa som er kjent for estetikk, kvalitet og design: Genève, Antwerpen og Como. Fargen Como er en dus beige som går litt mot rosa. Byen er kjent for hvert år å stå vert for en stor internasjonal tekstilmesse der møbelprodusenten finner sine unike tekstiler til stoppmøblene. Antwerpen er en frisk og energisk, men samtidig støvete, blågrønn farge. Byen som har lånt den sitt navn sprudler av ny og kommende design. Fargen Genève er mørkblå, og kan beskrives som diplomatblå. Byen som har gitt den navnet, er en representant for det asketiske og klassiske blant europeiske design- og trendmetropoler.

Mal vegger og møbler

– Fargene er tidsaktuelle, samtidig som de kan representere og komplimentere det klassiske – og være holdbare i flere år, sier Lone Kisbye, PR-manager i Flügger. 

Fargene kan brekkes i en lang rekke malingkvaliteter – til alt fra puddermatte vegger og høyglanset maling for møbler, paneler og listverk.

– Hjernen bak fargerne er Flüggers arkitekt og fargesetter Anne Christensen, som er udannet på Kunstakademiets arkitektskole i København. Fargerne er tatt frem for å kunne matche alle de design og møbeltekstiler som Eilersen lanserer denne vår, sier Lone Kisbye.

Flere farger kommer

Den danske møbelprodusenten er kjent for sofaer og andre stoppmøbler i god kvalitet og i et trendy design. Selskapet har en over hundre år lang historie, og lagde fra starten hestekjerrer. Fra 1930-tallet har de fokusert komfortable sittemøbler, og bruker kun egendesignede eller spesialtilpassede tekstiler til trekk.

Ytterligere tre farger er under utvikling, og vil komme til neste møbellansering. 

Mer informasjon

Flügger 

Les også En fargerik hyllest

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: