IFI logo
Se flere bilder
Gratis interiørmagasin til Inspirasjon!

Foto:

Gratis interiørmagasin til Inspirasjon!

For niende år på rad tilbyr fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet interiørmagasinet Inspirasjon til sine kunder - gratis!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne høsten er hovedtemaene oppussing av trapper, kjøkken og barnerom.

- For mange er trappen kun en praktisk transportsone mellom etasjene, men hele interiøret kan få et skikkelig løft ved å gjøre mer ut av trappen sier interiørkonsulent Tove Seberg hos Zett Interiørdesign.

I Inspirasjon finner du flere eksempler på hvordan store, dominerende trapper kan gjøres stramme og elegante, og kjedelige trapper kan bli rommets dekorative blikkfang.

Alt om kjøkkenoppussing

I tillegg inneholder bladet et stort tema om kjøkken og gir massevis av gode råd og tips til oppussing av kjøkkenet. Det er nemlig ikke sikkert du behøver å kjøpe nytt, ofte kan det gamle kjøkkenet bli vel så fint med litt oppussing. Og det for en mye billigere penge. Men for deg som ønsker å kjøpe nytt gjelder det å ha tenkt igjennom et par ting på forhånd. Hva det er, kan du lese mer om i Inspirasjon.

De andre reportasjene i bladet tar for seg oppussing av barnerom, maling av gulv og tak, heldekkende tepper, sparkling av takplater, de siste produktnyhetene fra farge- og interiørbransjen og selvfølgelig masse inspirerende før-og-etter bilder av norske hjem som er blitt pusset opp det siste året.

Inspirasjon og veileder i ett

Inspirasjon er et kundemagasin som gis ut av Informasjonskontoret for farge og interiør, og kan fås gratis hos fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet. Bladet har i dag opp mot 1 000 000 lesere, og er det eneste interiørmagasinet i Norge som kun har reportasjer fra norske hjem og med produkter som fins i handelen. Inspirasjon skal, som navnet sier, inspirere til både små og store forandringer i hjemmet og inneholder flere detaljerte "gjør-det-selv"-artikler som steg for steg viser hvordan hus og hjem kan fornyes.

Disse fører produktet:

For ditt nærmeste utsalgssted av Inspirasjon, se "Finn fargehandel" øverst til høyre på siden.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.