Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Design ditt eget miljøgulv

Ruter, striper, zig-zag, friser og border. Eller hvorfor ikke ensfarget? Med linoleumfliser har du alle muligheter til å velge gulv etter eget hode, og samtidig få et naturlig og behagelig gulv.

 • <b>MØNSTERLEGGING: </b>Ved å kombinere ulike formater og ulike farger er det enkelt å legge klikk-linoleum i spennende mønstre over gulvet.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>ENSFARGET: </b>Velger du én og samme farge, får du et tilnærmet ensfarget gulv, som samtidig har liv og spill i overflaten, takket være det diskrete linoleummønsteret.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>SJAKK MATT: </b>Sjakkrutete er et mønsterbilde som aldri går av moten. Det kan med fordel kombineres med andre mønstre.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>HARMONI: </b>Sett sammen flere farger og flere størrelser til et gulv som skiller seg fra andre, men der fargene harmonerer. Marmoleum Modular finnes i 51 ulike farger.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>MER ELLER MINDRE: </b>Marmoleum Modular kan ha mye mønster, eller lite. Sett sammen samme farge men ulik mønstring til et spennende gulv.

  Foto: Forbo Flooring

 • <b>FLEKSIBELT: </b>Staver og bord kan settes sammen til ulike mønstre.

  Foto: Forbo Flooring

Annonse
Annonse

Naturlig

Sjakk matt

SJAKK MATT: Sjakkrutete er et mønsterbilde som aldri går av moten. Det kan med fordel kombineres med andre mønstre.
(Forbo Flooring)

Linoleum lages av over 90 prosent naturlige råvarer. Det består i hovedsak av tremel, linolje og jute samt fargepigmenter. Gulvet har også en spesiell overflatebehandling som gjør det enkelt å holde rent og pent i mange år fremover. Det trenger ingen installasjonsbehandling og er klar til bruk fra butikken.  

Begge varianter gir deg mulighet til å skape moderne rom som uttrykker din egen smak. De er dessuten merket med miljømerket Svanen, som stiller strenge miljøkrav til produktets hele livssyklus.

Marmoleum Modular:

Flisene og plankene i Marmoleum Modular har design som minner om blant annet betong, marmor, tre og stein. I tillegg kommer noen fargerike aksentfarger. Flisene finnes i fire størrelser: 25x25, 50x50 og 50x25 centimeter samt planker på 100x25 centimeter. De 51 ulike fargene og mønstrene kan mikses og matches med hverandre, eller legges ensartet.

HARMONI

HARMONI: Sett sammen flere farger og flere størrelser til et gulv som skiller seg fra andre, men der fargene harmonerer. Marmoleum Modular finnes i 51 ulike farger.
(Forbo Flooring)

Marmoleum Click:

Ensfarget

ENSFARGET: Velger du én og samme farge, får du et tilnærmet ensfarget gulv, som samtidig har liv og spill i overflaten, takket være det diskrete linoleummønsteret.
(Forbo Flooring)

Marmoleum Click finnes i tre forskjellige størrelser og 23 farger som gir deg uendelige designmuligheter. De ulike formatene (90 x 30 centimeter, 60 x 30 centimeter og den kvadratiske 30 x 30 centimeter) kan fritt kombineres med hverandre til flotte, personlige design.

Baksiden er kledd med kork, noe som gjør gulvet varmt, mykt og behagelig å gå på. Det er også antistatisk og demper lyder.

Desginghjelp

På produsentens nettsider finnes enkle designhjelpemidler der du kan teste ut ulike mønstre og farger. Der har de har også en lang rekke forslag du kan bli inspirert av.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Forbo Flooring

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]