Kategorier
Meny
Konto
menu
Annonse

Avantgardistisk matematikk

Geometriske mønstre kommer stadig tilbake i motebildet. De er lette å kombinere med hverandre, og det rene formspråket er enkelt å tolke og like. Nå er dette ganske enkelt «hot»!

cloud_download
fullscreen
 • Avantgardistisk matematikk

  Foto: Produsentene

 • Mr. Perswall føres av Borge. Dette heter

  Foto:

 • Borge fører Cole & Son. Her med den nye kolleksjonen, Geometric.

  Foto:

 • Dette er

  Foto:

 • Her er

  Foto:

 • Dette spreke

  Foto:

 • Trendy

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse

Geometriske mønstre med en tydelig inspirasjon fra matematikk sees nå i trendbildet i både mote og interiør.

Både den danske pej gruppen og Happy Homes Sverige spår at denne typen mønstre vil ta av til høsten, og fortsette gjennom vinteren 2014.

Enkel matematikk

Inspirasjonen skaper nye kombinasjoner mønstre, former og farger. Hovedfargene er nøytrale grå- og bruntoner i kombinasjon med sterke og nedtonede farger. Mens et neonaktig rosa lyser opp blant dempede varianter av rød, gul og oransje.

Kjølige nyanser bringes med sart mint, skarp blå og lys lilla.

Geometriske former gir deg mulighet for å oppnå en følelse av perfeksjon og orden. Overraskende farger og mønstre, sammen med mektig fargebruk er en uslåelig kombinasjon!

Disse formene kan være: sirkler, rette streker og sikksakk striper, ruter i form av trekanter, kvadrater, sekskanter, åttekant, og mer sammensatte mønstre som kaleidoskop, og hundetannsmønstre.

Det blir helmønstret og fargerikt som gjelder framover. Mønster og former inspirert av kunst.

Både matematikeren og perfeksjonisten vil altså føle seg hjemme i denne stilen. Og det er en trend for dem som er litt avantgarde.

Former og prikker

Trendspan 2013 fra Happy Homes Sverige tipser om at de runde formene for eksempel kan sys på møblene på blant annet baderommet, hvor formen vil innhentes av den runde vaskeservanten som også er i trendbildet.

Trenden med den grafiske enkeltheten forventes å gi grunnlaget for at prikker får en ny glansperiode. Prikker spås derfor å dukke opp både på klær og hjeminnredning.

Blokkruter er en annen form vi ifølge Happy Homes Sverige vil se mye til. Den avgrenses av tydelige svarte vinduer, mens rutene fargelegges med kulørsterke grunnfarger.

Det går an å male sitt eget blokkmønster! Fargelegg de sorte rutene med effektfulle grunnfarger på noen av dine vegger.

Trend here we come!

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]