IFI logo
Se flere bilder
Årets trendfarger i enkel prøveboks

Foto: Nordsjö

Årets trendfarger i enkel prøveboks

Den smarte testboksen for veggfarge – Nordsjö Colour Tester – er oppdatert med 10 tidsriktige farger. Nå kommer den lille malingsboksen med innebygget minirull i hele 49 farger. Årets farge 2022 fra Nordsjö er én av disse.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med Nordsjö Colour Tester kan du enkelt prøverulle på en kvadratmeter av veggen for å teste ulike farger til ditt rom. Testboksen består av en liten fargeprøve med innebygget minirull og er svært enkel i bruk. Til enhver tid finnes den i 48 ulike farger, pluss Nordsjö Årets farge som skiftes ut hvert år. 

Se flere bilder
Nordsjö Colour tester

Foto: Nordsjö

ENKELT TEST: Nordsjö Colour Tester er en unik prøveboks for veggmaling, med maling og påføringsverktøy i ett. Prøveboksen finnes hos Nordsjös forhandlere og på nettsiden til Colour Tester.

Trendfarger

Nå har kolleksjonen gjennomgått en oppdatering der 10 av fargene er byttet ut med tidsriktige og trendy kulører som avspeiler nåtidens og morgendagens trender i hjemmet. Blant nyhetene finner vi farger som den avdempede grålilla Illuminated Visby, den bløte, grågrønne Illuminated Abisko og den varme, beige Glowing Brantevik. Årets farge for 2022 heter Bright Skies.

Se flere bilder
fargenyheter Colour Tester

Foto: Nordsjö

NYHETER: Blant de nye trendfargene finnes den avdempede den bløte grågrønne Illuminated Abisko og den varme beige Glowing Brantevik og grålilla Illuminated Visby.

Lettere å velge

– For å hjelpe deg med å velge har vi delt fargene i fargegrupper, som er med på å gjøre fargevalget litt tryggere, sier Ann- Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

Utover lanseringen av nye farger har Nordsjö delt opp Colour Tester-fargene i forskjellige fargegrupper. Dette gjør det lettere å finne de riktige fargekombinasjonene og atmosfæren til hjemmet.

Se flere bilder
NORDSJÖ COLOUR TESTER

Foto: Nordsjö

NORDSJÖ COLOUR TESTER har gjennomgått en oppdatering der ti av fagene er byttet ut med tidsriktige og trendy kulører som avspeiler nåtidens og morgendagens trender i hjemmet.

Light

I fargegruppen «Light» finner du de klassiske, nordiske fargene, som er lyse, friske og enkle. De skaper åpenhet til hjemmet og er alltid et sikkert kort. For de store flatene i hjemmet passer for eksempel Nordsjö Light Rochefort, en hvit, anvendelig farge, som trekker litt mot gulgrønt. 

Se flere bilder
Colour Tester, fargegruppe Light

Foto: Nordsjö

LIGHT: For de store flatene i hjemmet passer er den hvite Nordsjö Light Rochefort som trekker litt mot gulgrønt, en anvendelig farge.

Cozy

I denne fargegruppe finner du mange forskjellige farger – helt fra de dypeste røde med oransje toner til den stilrene, blå bestselgeren Glowing Paris. Det er klare og interessante farger, som setter sitt preg på rommet uten å dominere. Kombinasjonen av den terracotta-lignende fargen Dusky Antibes og den nougatfargede Glowing Melun setter karakter på hjemmet. 

Se flere bilder
Nordsjö Colour Tester, fargegruppe Cozy

Foto: Nordsjö

COZY: Kombinasjonen av den terracotta-lignende fargen Dusky Antibes og den nougatfargede Glowing Melun setter karakter på hjemmet.

Warm

Denne fargegruppen må du vende deg til hvis du vil skape et riktig hyggelig og varmt hjem. Her finner du farger som går fra varm rosa og hyggelig beige over i beroligende lysebrun. Den trendy kornfargen Restful Miramas utstråler varme og gir et riktig hyggelig soverom.

Se flere bilder
Nordsjö Colour Tester, Warm

Foto: Nordsjö

WARM: Gulaktige korn- og stråfarger er midt i blinken trendmessig. I Nordsjö Colour Tester finnes Restful Miramas som utstråler varme og gir et riktig hyggelig soverom.

Deep

I toner av grønt, blått og grått er denne gruppen av farger for de litt mer modige. Det er her, du finner de mørke og dramatiske fargene, som gir dybde og varme til et rom, og kan oppleves både i den litt mer modige personens hjem, som i hotell- og klubbmiljøer. Den mørkt grå fargen Dazzling Paris gir et stilrent og eksklusivt uttrykk. 

Se flere bilder
Nordsjö Colour Tester, Deep

Foto: Nordsjö

DEEP: Den mørkt grå fargen Dazzling Paris gir et stilrent og eksklusivt uttrykk og er perfekt for å skape hotellstil hjemme. 

Calm

I fargegruppen «Calm» finner du en palett med avslappende og behagelige farger, som passer inn i de fleste miljøer og kan kombineres med et uendelig antall andre farger. De kan gå ton-i-ton eller du kan tilføre en helt annen farge til denne paletten. Den duse grønnfargen Tranquil Dawn, som var Årets farge i 2020, gir rommet en ro, en beroligende følelse, som er langt fra kjedelig.

Se flere bilder
Nordsjö Colour Tester, Calm

Foto: Nordsjö

CALM: Den duse grønnfargen Tranquil Dawn, som var Årets farge i 2020, gir rommet en ro, en beroligende følelse, som langt fra er kjedelig.


Se flere bilder
Årets farge 2022 fra Nordsjö

Foto: Nordsjö

ÅRETS FARGE: Bright Skies er frisk, åpen og god for sjelen. En vitaliserende nyanse som fører inn naturens positive effekter og gir nytt liv til alle våre boareal. Det er også en farge som fungerer med en mengde andre nyanser, fra myke nøytrale til glade og lyse farger.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.