Kategorier

Meny

Konto

6 steder som er lett å glemme når du vasker

Hvor ofte har du vasket plantene eller fjernkontrollen til tv-en?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
6 steder som er lett å glemme når du vasker

Foto: Jordan, Forbo Flooring, Bohus, Borge, Green Apple

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det finnes flere steder i hjemmet som er lett å overse når du vasker eller tørker bort støv. Her er noen rengjøringstips som kan være verdt å huske på neste gang du skal svinge moppen, støvsugeren eller kluten.

Dørmatten

Det er lett å vaske entreen og skohyllene, men hva med dørmatten? Den sørger for å ta imot smusset fra skoene våre. Husk den neste gang du støvsuger.

LES OGSÅ: Slik holder du høsten ute med dørmatter

Dele på Pinterest Støvsuge dørmatte

RENE MATTER: Dørmatter hører til ute og inne. Kanskje på tide å støvsuge disse også? (Foto: Forbo Flooring)

Fjernkontrollen

Det er de små tingene vi glemmer oftest. Fjernkontrollen til tv-en må tåle mange fingermerker og fett. Finn frem mikrofiberkluten og tørk av.

Gardinstenger

Å tørke av gardinstenger eller stålamper er kanskje ikke hverdagskost. Men også disse tingene trenger rengjøring av og til. Tenk bare på hvor ofte du trykker på lysbryteren.

Dele på Pinterest Vaske gardinstengene

DE SMÅ TINGENE: Å tørke av gardinstengene er smart om du vil få bort støvet hjemme. (Foto: Borge)

Plantene

På avstand ser kanskje de grønne plantene fine ut. Men kanskje de trenger en støvtørk eller dusj. Sett plantene i dusjen og spyl dem rene. Du kan også sette hårføneren til å blåse kald luft for å blåse bort støv og smuss.

Dele på Pinterest Tørke av planter

HUSK PLANTENE: Nå tar vi naturen inn i stuen, og innreder med grønne planter. Men planter må også rengjøres. Veggen er malt med fargen Nordisk grønn fra Nordsjö og den blå sofaen er fra Bohus. (Foto: Bohus)

Bøkene

Det er lett å glemme ting som «bare er der». Som bøker i bokhyllen. Ta ut bøkene og rengjør både bøker og bokhyller. Bruk støvsuger eller klut.

Vaskekosten

Når vasket du forlengerskaftet til moppen? Kanskje på tide å kjøpe en ny? Også forlengerøret til støvsugeren trenger rengjøring. Alle overflater som får kontakt med hendene bør rengjøres av og til.

Dele på Pinterest Vaske vaskekosten

REN RENGJØRING: En rengjøringsmopp på forlengerskaft er smart. Men også den må rengjøres eller byttes innimellom. (Foto: Jordan)

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]