Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

6 steder som er lett å glemme når du vasker

Hvor ofte har du vasket plantene eller fjernkontrollen til tv-en?

cloud_download
fullscreen
 • 6 steder som er lett å glemme når du vasker

  Foto: Jordan, Forbo Flooring, Bohus, Borge, Green Apple

 • <b>RENE MATTER:</b> Dørmatter hører til ute og inne. Kanskje på tide å støvsuge disse også? (Foto: Forbo Flooring)

  Foto:

 • <b>FJERNKONTROLLEN:</b> Den må tåle fingermerker og støv, og kan bli en bakteriesamler om du ikke rengjør den. (Foto: Privat)

  Foto:

 • <b>DE SMÅ TINGENE:</b> Å tørke av gardinstengene er smart om du vil få bort støvet hjemme. (Foto: Borge)

  Foto:

 • <b>VASK:</b> Det er fort gjort å glemme å vaske de litt mindre åpenbare tingene. Men det er der det samler seg støv. (Foto: Jordan)

  Foto:

 • <b>REN RENGJØRING:</b> En rengjøringsmopp på forlengerskaft er smart. Men også den må rengjøres eller byttes innimellom. (Foto: Jordan)

  Foto:

 • <b>HUSK PLANTENE:</b> Nå tar vi naturen inn i stuen, og innreder med grønne planter. Men planter må også rengjøres. Veggen er malt med fargen Nordisk grønn fra Nordsjö og den blå sofaen er fra Bohus. (Foto: Bohus)

  Foto:

Annonse
Annonse

Det finnes flere steder i hjemmet som er lett å overse når du vasker eller tørker bort støv. Her er noen rengjøringstips som kan være verdt å huske på neste gang du skal svinge moppen, støvsugeren eller kluten.

Dørmatten

Støvsuge dørmatte

RENE MATTER: Dørmatter hører til ute og inne. Kanskje på tide å støvsuge disse også? (Foto: Forbo Flooring)

Det er lett å vaske entreen og skohyllene, men hva med dørmatten? Den sørger for å ta imot smusset fra skoene våre. Husk den neste gang du støvsuger.

LES OGSÅ: Slik holder du høsten ute med dørmatter

Fjernkontrollen

Det er de små tingene vi glemmer oftest. Fjernkontrollen til tv-en må tåle mange fingermerker og fett. Finn frem mikrofiberkluten og tørk av.

Gardinstenger

Å tørke av gardinstenger eller stålamper er kanskje ikke hverdagskost. Men også disse tingene trenger rengjøring av og til. Tenk bare på hvor ofte du trykker på lysbryteren.

Vaske gardinstengene

DE SMÅ TINGENE: Å tørke av gardinstengene er smart om du vil få bort støvet hjemme. (Foto: Borge)

Plantene

Tørke av planter

HUSK PLANTENE: Nå tar vi naturen inn i stuen, og innreder med grønne planter. Men planter må også rengjøres. Veggen er malt med fargen Nordisk grønn fra Nordsjö og den blå sofaen er fra Bohus. (Foto: Bohus)

På avstand ser kanskje de grønne plantene fine ut. Men kanskje de trenger en støvtørk eller dusj. Sett plantene i dusjen og spyl dem rene. Du kan også sette hårføneren til å blåse kald luft for å blåse bort støv og smuss.

Bøkene

Det er lett å glemme ting som «bare er der». Som bøker i bokhyllen. Ta ut bøkene og rengjør både bøker og bokhyller. Bruk støvsuger eller klut.

Vaskekosten

Når vasket du forlengerskaftet til moppen? Kanskje på tide å kjøpe en ny? Også forlengerøret til støvsugeren trenger rengjøring. Alle overflater som får kontakt med hendene bør rengjøres av og til.

Vaske vaskekosten

REN RENGJØRING: En rengjøringsmopp på forlengerskaft er smart. Men også den må rengjøres eller byttes innimellom. (Foto: Jordan)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]