Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

3 smarte malerverktøy

 •  
 •   Publisert:
                  Robert Walmann/ifi.no
Pensler og ruller er selvsagt når det skal males. Men det finnes også andre smarte verktøy som gjør malerjobben raskere og enklere. Her er tre av dem.

Mer informasjon

Det å male er gøy. Velger du rett verktøy blir jobben enda morsommere, og ikke minst enklere. Her er tre verktøytips du kanskje ikke hadde tenkt over at du trengte. Men det gjør du.

1. Multiverktøy

Multiverktøy
ALT I ETT: Dette lille verktøyet kan gjøre mange tidsbesparende oppgaver. Som å være boksåpner, linjal eller skrujern. Robert Walmann/ifi.no

Dette lille verktøyet i stål gjør mye for seg. Det åpner både korker og lokket på malingsspann. Det fungerer også perfekt som rulleskraper, skrujern, linjal eller døråpner når den nymalte døren er stengt. Fin å ha i lomma når du skal male eller pusse opp.

2. Engangsinnlegg

Med et engangsinnlegg til malerullekaret kan du bruke samme farge flere ganger. Når du bytter farge eller er ferdig med malerjobben, bytter du bare engangsinnlegget. På denne måten risikerer du ikke å få en gammel farge i den nye, og du beholder malerullkaret ditt til neste gang du skal male.

Engangsinnlegg til rullekar
SPAR PLAST: Med et engangsinnlegg kan du bruke det samme rullekaret til mange forskjellige farger. Robert Walmann/ifi.no

3. Universalskrape

Universalskrape
SMART SKRAPE: Skal du skrape detaljer på dører eller vinduer trenger du en universalskrape. Robert Walmann/ifi.no

Denne lille trekantskrapen er smart når det blant annet skal skrapes kanter og detaljer på vinduer, fasader, dører, lister og karmer. Den er også smart når kjøkkenbenken skal forberedes for sliping. Lars Petter Rustan fra Jordan mener skrapen er genial.

− Se så lett vi får bort smusset som har gjemt seg i hjørnene og langs vinduslisten. Før denne benken slipes ned må alt smusset bort. Denne skrapen i herdet stål gjør jobben. Det slitesterke bladet kan også brukes på alle sider, sier han.

Handleliste::

 • Multiverktøy
 • Engangsinnlegg til rullekar
 • Universalskrape
Les også Smart malerverktøy du ikke visste du trengte!

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Før du begynner

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons