Porsgrund Bad annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/17 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Fornyelse av panel

Underkategorier

Artikler

Si farvel til gulnet panel i påsken

Si farvel til gulnet panel i påsken

Tradisjonen tro er vi nok mange som skal tilbringe påsken på hytta, med ski på bena og kakao i hånden. Hva med å ta et lite avbrekk og bruke litt tid på oppussingen som aldri blir noe av?

Nå er den beste paneltiden

Nå er den beste paneltiden

Går du med en tanke om å endelig få malt det mørke, gulnede, gamle panelet i en sprekere eller lysere farge? Da er tiden kommet nå. Senvinteren er nemlig et optimalt tidspunkt for å male treverk.

Kjapp løsning for gulnet treverk

Kjapp løsning for gulnet treverk

Et rom med gulnet panel rund baut kan virke som et uoverkommelig oppussingsprosjekt. Det er det langt ifra; nå finnes endelig en behandling som lar deg fornye veggene med både lysning og farging med kun ett strøk!

Slik forhindres misfarging

Slik forhindres misfarging

Følelsen når det nymalte panelet blir fullt av gulbrune flekker, overalt der det er kvist i treverket, kan langt på vei unngås. Med enkle midler sperres stoffene som trenger gjennom og misfarger malingen inne. En smart løsning er kvistbehandling og sperregrunning i en og samme boks.

Dette bør du gjøre NÅ

Dette bør du gjøre NÅ

Går du med maleplaner for vegg eller tak av panel, er dette tiden for å sette i gang! Det aller beste tidspunktet for maling av panel inne er nemlig i februar og mars.

Finn din nærmeste  

Krefting annons