Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/17 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Flislegging

Artikler

Helsparkle teglsteinsmur

Helsparkle teglsteinsmur

Jeg har en malt teglsteinsmur/brannmur som jeg gjerne vil flislegge. Hvordan går jeg frem for å helsparkle muren for å få det beste grunnlaget for flisleggingen?

Smarte fliser til boden

Smarte fliser til boden

Det ligger mange grå og triste gulv i norske boder. Slik trenger det ikke å være. Det finnes en enkel løsning som kan løfte gulvet til nye høyder.

Tips ved flislegging

Tips ved flislegging

Er du en av mange som ønsker deg fliser på gulvet? Flislegging er et oppussingsarbeid mange middels nevenyttige faktisk kan klare selv. Har får du noen gode tips å ta med til flisbutikken!

Å flislegge trapper

Å flislegge trapper

Keramiske fliser i trapper er både praktisk og lekkert, men være oppmerksom på at det fins egen fliser som skal benyttes til dette.

Terrasser for glade dager

Terrasser for glade dager

Vi nordboere trives på terrassen når sola titter frem. Dess mer bruk, dess viktigere er det at den tåler både vær og mange tær. En terrasse med keramiske fliser er både praktisk og pent.

Kan treterrassen flislegges?

Kan treterrassen flislegges?

Jeg har en terrasse som består av vanlige trykkimpregnerte terassebord over jernbjelkelag som henger på fjell. Men nå ønsker vi oss en flislagt terrasse. Hvordan kan dette gjøres på enklest måte?

Legg fliser i entréen

Legg fliser i entréen

Grusete sko, sølete støvler og vått regntøy er hverdagskost for gulvet i gangen. De fleste gulv er imidlertid ikke beregnet for slik røff behandling, og kan ta skade. Fliser er godt egnet som ganggulv - og du kan fint legge det selv.

Hvordan unngå at fugemassene blander seg?

Hvordan unngå at fugemassene blander seg?

Jeg skal flislegge badet mitt med lyse fliser og lys fugemasse. Men jeg har også tenkt til å ha en bord med mørke fliser langs veggen, og ønsker der å benytte en mørkere fugemasse. Hvordan unngår jeg at fugemassene flyter over i hverandre der de møtes?

Finn din nærmeste  

Krefting annons