Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Vil ha store bad med dingser og luksus

Nå skal badene være oppholdsrom med plass til både treningsutstyr og godstoler. Her skal vi skjemme oss bort, og aller helst integrere en god dose tekniske dingser.

cloud_download
fullscreen
 • Badene skal helst være store og ha plass til gode stoler. Dette interiøret er fra Golvabia.

  Foto:

 • Fargevalget er gjerne dempet og behagelig. De spreke fargene vi har begynt å trekke inn andre steder i huset er foreløpig fraværende på badet. Bilde fra Golvabia.

  Foto:

 • Kolleksjonen Extro fra Golvabia har sekskantene fliser som gir gode muligheter til å leke designer på egenhånd.

  Foto:

 • Treverk - eller kopier av treverk - skal gjerne integreres. Her er et detaljbilde fra Forbo Flooring.

  Foto:

 • Mosaikk holder fortsatt stand. Disse er fra Golvabia.

  Foto:

 • For å gi et eksklusivt helhetsinntrykk er det viktig å tenke på detaljene. Her er det dekorative håndklær fra den kjente produsenten Harlequin som har fått plass i stolen.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

- Baderommet har blitt et viktig og prioritert rom i huset. Vi legger gjerne penger i oppussing eller bygging av bad, og drømmen er et velværerom hvor vi kan slappe av og trekke oss tilbake fra en hektisk hverdag, sier Bjørg Owren, adm. direktør hos ifi.no.

Også de som jobber med utforming av bad i det daglige har samme oppfatning:

- Stadig flere ønsker seg store bad som kan fungere som oppholdsrom og bruksrom i tillegg til rene baderom, og dette går gjerne på bekostning av garasjer, boder og vaskerom ved at man slår ut veggene, sier interiørarkitekt og baderomspesialist Åse Imset.

Det skal også gjerne være plass til både treningssykler, -benker og gode stoler med myke puter. Dobbeldusjer på 160 x 90 cm med to dusjarmaturer blir stadig vanligere.

- Både dusjer og badekar skal helst være så store at det er plass til to, og mor ønsker seg en godstol ved siden av slik at hun kan ha det komfortabelt når hun passer på barna som bader, fortsetter Imset.

Duppeditter

Radio, skjult høytaleranlegg og TV integrert i speilet er heller ikke uvanlig lenger, og interiørarkitekten kan også fortelle om tilfeller der hun har bygd inn små kjøleskap til kundens dyre kremsamling. Tekniske fremskritt fører i tillegg til at far kan få sin dose teknologi inn på badet.

- Fremtidens dusjarmaturer har for eksempel en liten dings som gjør at vannet trekkes mot sluket som en magnet. Slike finesser er spesielt menn veldig interessert i å høre mer om, forteller hun videre.

Oppdatert: 29.05.2013  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]