Kategorier

Meny

Konto

På doen den blå

Også små rom kan gjøres fremtredende. Se bare på dette gjestetoalettet, som har fått halvblanke, blå striper mot den matte hvite veggen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
På doen den blå

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Veggene på hyttens lille gjestetoalett ble kledd med rupanel. Et rimelig veggklede som er enkelt å montere kant i kant. Overflaten har struktur, og gir et landlig preg til rommet.

For å markere det lille toalettet, ble noen av panelbordene malt med en blå dekorfarge NCS S 3060-R80B, som står seg fint mot det ellers egghvite. At de blå stripene er malt med en halvblank maling og den hvite veggen er matt, fremhever ytterligere stripeeffekten.

- Rupanel gir en fin effekt siden det sprekker opp og er levende. Det er rene og harde flater, så det blir ikke romantisk og søtt-hvitt, forteller interiørkonsulent Ellen Skifjeld.

Hold avstand

Når panelet er av typen der det finnes en overligger og en underligger, males hovedfargen først. Påfør hovedfargen et lite stykke inn på områder som skal markeres. Deretter påføres dekorfargen.

– Hvis du vil ha rette linjer som følger panelbreddene, bør du male holde en avstand på 1-2 mm til kantene. Dette er fordi treverket nødvendigvis ikke alltid har rette kanter, sier Chresten Nielsen.

Dette ble brukt

Hvite vegger: Beckers Elegant Aqua Lackmaling Matt, glans 10, farge 0502-Y

Vegger, blå striper: Beckers Elegant Aqua Lackmaling Halvblank, glans 40, farge S 3060-R80B

Fliser: Höganäs

Mer informasjon:

Beckers

Höganäs

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]