Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Varme, dype og intense høstfarger

Pure & Original lanserer denne sesongen en ny kolleksjon «limited edition»-farger. «AUTUMN WINTER 2019-2020» består av syv dype, behagelige, kraftige og intense farger.

 • <b>HELE PALETTEN:</b> Varme, dype, intense, herlige farger vises fram i den nye kolleksjonen til Pure & Original.

  Foto: Iris Floor/Pure & Original

 • <b>HØST OG VINTER:</b> Den nye kolleksjonen er inspirert av fargene vi omgir oss med både inne og ute om høsten og vinteren.

  Foto: Iris Floor/Pure & Original

 • <b>GÅR SAMMEN:</b> Fargene spiller fint på lag, og den okergule Caramel frisker opp sammen med Marsala og Plum.

  Foto: Iris Floor/Pure & Original

 • <b>VARME:</b> Med den varme, mørke gråfargen Bohemian Vintage, sammen med den varme brente tonen Dry Terra, blir interiøret varmt og høstlig.

  Foto: Iris Floor/Pure & Original

 • <b>MØRKE TIDER:</b> Bohemian Vintage er en mørk grå, som i kombinasjon med oransje, gult og brente rødtoner, gir en intens dybde til rommet.

  Foto: Iris Floor/Pure & Original

 • <b>INTENS:</b> Fargen Blue er en intens, klar og sterk blåfarge, et frisk pust.

  Foto: Iris Floor/Pure & Original

Annonse
Annonse
Høstfarger fra Pure & Original

HØST OG VINTER: Den nye kolleksjonen er inspirert av fargene vi omgir oss med både inne og ute om høsten og vinteren.
(Iris Floor/Pure & Original)

Høsten og vinteren er tiden for de dype, varme fargene, men også for de intense, kalde. Inspirert av høstværet, fargene i naturen, kveldshimmelen og de varme kveldene foran peisen, lanserer Pure & Original syv herlige farger i sin høst- og vinter-kolleksjon.

Caramel

Fargen «Caramel» er en varm, intens oransje, inspirert av løvet som skifter farge på høsten, og får varme brente toner. Når bladene på trærne får en annen farge, og løvet faller på bakken, vet vi at høsten er her.

Marsala

Om høsten og vinteren finner vi fram teppet, en kopp varm te og en god bok, og setter oss i godstolen foran peisen. Der nyter vi varmen. Og det er den følelsen «Marsala» fanger – en varm, behagelig rødfarge, full av lidenskap.

Brente rødtoner og plommefarge

GÅR SAMMEN: Fargene spiller fint på lag, og den okergule Caramel frisker opp sammen med Marsala og Plum.
(Iris Floor/Pure & Original)

Dry Terra

Varme høstfarger

VARME: Med den varme, mørke gråfargen Bohemian Vintage, sammen med den varme brente tonen Dry Terra, blir interiøret varmt og høstlig.
(Iris Floor/Pure & Original)

Om høsten skifter været og regnet melder sin ankomst. Fargen «Dry Terra» er inspirert av fargen bakken får når høstregnet kommer. Da skifter den fra lys oransje til mørk rød og brun.

Bohemian Vintage

Det blir kaldere ute, og været bringer med seg både torden, regn og massevis av skyer. Men inne kan vi få det koselig og varmt. Fargen «Bohemian Vintage» fanger begge stemningene i ett.

Mørk grå kalkmaling

MØRKE TIDER: Bohemian Vintage er en mørk grå, som i kombinasjon med oransje, gult og brente rødtoner, gir en intens dybde til rommet.
(Iris Floor/Pure & Original)

Blue

Intens klar blåfarge

INTENS: Fargen Blue er en intens, klar og sterk blåfarge, et frisk pust.
(Iris Floor/Pure & Original)

Denne intense, klare blåfargen er inspirert av den blå himmelen som blir enda klarere og skarpere når det er kaldt ute. «Blue» er en farge fylt av energi.

Ink Blue

Det blir mørkere og mørker om kveldene. Og når kvelden kommer, skifter himmelen farge til en dyp blå. Det er denne fargen «Ink Blue», en mørk, dyp og behagelig blå, forsøker å fange.

Plum

«Plum» er en energisk farge som fyrer opp de mørke dagene. Det er en dyp og intens plommefarget nyanse, som er behagelig og samtidig full av liv.

Oransje og lilla

KOMBINASJONER: Den varme rød-oransje Dry Terra er lekker mot den dype, intense plommefargen Plum.
(Iris Floor/Pure & Original)

Alle malingkvaliteter

Grå kalkmaling og høstfarger

MALINGTYPE: De nye fargene fås i alle Pure & Original sine ulike malingtyper, fra kalkmaling til gulvmaling og matt veggmaling.
(Iris Floor/Pure & Original)

Fargene er tilgjengelig i alle Pure & Original sine malingkvaliteter: Fresco kalkmaling, Licetto supermatt og vaskbar, Marrakech Walls betonglook, Classico kalkmaling, Carazzo matt gulvmaling, Traditional Paint og Kalei fasademaling.

Kolleksjonen lanseres på et separat fargekart, og vil ikke bli lagt til i det vanlige fargekartet.

Se mer på pure-originalnorway.no/

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]