Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Vanntett design for gulv og vegg

Med vinylbelegg får du et slitesterkt og praktisk alternativ på baderommet eller i vaskerommet. Våtromsvinyl lar deg utfolde deg med trender, farger og teksturer – og samtidig være helt trygg på at du unngår fuktproblemer.

 • Aquarelle Carcassonne Betongblå

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Raw Concrete Dark Grey

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Oak Beige passer fint til den lyse veggen Aquarelle Soft Super White på vegg

  Foto: Tarkett

 • Nostalgia Dusty Green på veggen, stein- og betongmønstret Raw Concrete Dark Grey på gulvet

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Magnolia kommer i tre farger.

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Rustic Velvet minner om en kalket vegg og sammen med iQ Surface på gulvet

  Foto: Tarkett

Annonse
Annonse

Vinyl på baderommet er et fullverdig alternativ – både på vegger og gulv. Nå lanserer Tarkett en helt ny våtromskolleksjon, som lar deg eksperimentere med mønstre, farger og personlige uttrykk. Her finnes alt fra populære tremønstre, trendy betong- eller terrazzo-stil, og romantiske og klassiske mønstre i et stort utvalg av farger fra grått og hvitt til rosa, grønt og blått.

Vegg- og gulvbeleggene i Aquarelle-serien kan mikses og matches til å passe like godt i moderne og urbane hjem som i en mer klassisk interiørstil. 

Aquarelle Magnolia

VEGGDEKOR: I kolleksjonen finnes også et helt unikt digitaltrykt blomstermotiv – som et fuktsikkert fototapet. Disse kan brukes som kontrastvegg, eller kle hele rom. Mønsteret her heter Aquarelle Magnolia, og kommer i tre farger. 
(Tarkett)

Gode egenskaper

Kolleksjonen oppfyller bransjens krav til vanntetthet, og er i tillegg helt ftalatfrie.

– Et vinylbelegg er slitesterkt, behagelig å gå på, enkelt å rengjøre og kan være et rimelig alternativ til tradisjonelle materialvalg. Og man får nå bredde opp til fire meter på utvalgte design som gjør at man kan legge store rom uten skjøter, sier Linn Hagtvedt hos Tarkett.

Kolleksjonen er delt inn i fire ulike stilretninger: 

Naturnært og lunt

Aquarelle Oak Beige

TA NATUREN INN: Tremønstrede gulv som Aquarelle Oak Beige skaper en lun og varm atmosfære i baderommet. Denne stilen kan lekkert kombineres med for eksempel vegger i fargen Super Soft White, i kombinasjon med naturlige materialer i en brunbeige fargeskala.
(Tarkett)

Tremønstrede gulv skaper en lun og varm atmosfære på baderommet. Denne stilen kan lekkert kombineres med for eksempel vegger i fargen Super Soft White, i kombinasjon med naturlige materialer i en brunbeige fargeskala. Kolleksjonen inkluderer også nye, Marrakech-inspirerte Carcassonne Concrete Blue.       


Aquarelle Carcassonne Betongblå

POPULÆRT MØNSTER: Aquarelle Carcassonne Betongblå i Marrakech-stil. Gulvet er tilgjengelig i tre og fire meters bredde.
(Tarkett)

Duse vegger og kontrastfylte gulv

Aquarelle Rustic Velvet

DEMPET PÅ VEGG: Aquarelle Rustic Velvet er tilgjengelig i tre duse farger; Blush, Dusty green og Linen. Overflaten minner om en kalket vegg og sammen med iQ Surface gir den en spennende kontrast til helheten.
(Tarkett)

La gulvet ta en dominerende rolle i en ellers sober stil. Kontrastfylte og kraftige iQ Surface kombineres her med Aquarelle Velvet Blush, et veggmønster i duse farger, som minner om kalkede vegger. iQ-gulvene er anerkjent blant arkitekter, synonymt med et innovativt design og en helt ny måte å betrakte vinyl som materiale på.


iQ Surface

GULV MED KARAKTER: La gulvet ta en dominerende rolle i en ellers sober stil. iQ Surface har et kraftig, men samtidig finjustert mønsterbilde som ligner det kunstige steinmaterialet terrazzo. Designet er innovativt design og en helt ny måte å betrakte vinyl som materiale på. 
(Tarkett)

Rustikt med stein- og betongmønstre

 Aquarelle Raw Concrete Dark Grey

STEINTØFFT: Kolleksjonen inneholder flere meget naturtro stein- og betongmønstre, som denne  Aquarelle Raw Concrete Dark Grey. Her får du et tøft design, kombinert med en god og komfortabel overflate. Aquarelle-gulvene har preget som gir et ekstra realistisk uttrykk. 
(Tarkett)

Tarketts våtromsvinyl inneholder flere naturtroe stein- og betongmønstre. Aquarelle-gulvene har en teksturert overflate, som gir et realistisk uttrykk. Her kombineres røffe, industrielle elementer med detaljer i tre og duse farger.

Big Brick Grey

FLISEFINT: Big Brick Grey gir følelsen av et helfliset bad, med fortrinnet at du slipper å skure og skrubbe skitne fuger. Aquarelle er det perfekte valget på badet, da det er enkelt å vedlikeholde, og de få skjøtene gjør det også enklere å rengjøre.
(Tarkett)


En oppdatert nyklassisisme

Nostalgia Dusty Green, Raw Concrete Dark Grey

TIDLØST: En klassisk og tidløs interiørstil á la nyrenessansen kan markeres ved å kombinere det romantiske Nostalgia Dusty Green på veggen med stein- og betongmønstret Raw Concrete Dark Grey på gulvet. Tidsriktige vasker og armaturer tilfører rommet det lille ekstra. 
(Tarkett)

Det er få interiørstiler som er like tidløse som nyklassisismen. Stilen kan markeres ved å kombinere romantiske mønstre på vegg, med stein- og betongmønstre på gulv. Tidsriktige vasker og armaturer tilfører rommet det lille ekstra. Den mønstrede veggvinylen kommer i tre ulike digitaltrykk som kan brukes som kontrastvegg, eller kle hele rom – for en gjennomført stil.

Aquarelle Nostalgia våtromsvegg i Dusty Green

KLASSISK MODERNE: Mønsteret på Aquarelle Nostalgia våtromsvegg i Dusty Green varierer i fargeintensitet. Dette er for å gi følelsen av et gammelt håndtrykt mønster. Den mønstrede veggvinylen kan brukes som kontrastvegg, eller kle hele rom – for en gjennomført stil. 
(Tarkett)


Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Tarkett

Konsernet har produsert gulv i Norden siden 1886, og markedsfører i dag gulv -og veggmaterialer for hjemmemiljø, samt design- og funksjonsløsninger for offentlig miljø. Med 34 produksjonsenheter og 13.000 ansatte er Tarkett en av de største gulvprodusentene i verden.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]