Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Utemøbler fornyes

Artikler

I dag er dagen for å sette farger i fokus. Det er nemlig Fargedagen! Finn fram noen gamle hagemøbler, litt maling, pensler og ruller, og bli med på gjenbruksdugnad samtidig som du setter farge på utemiljøet.

Det er straks klart for Fargedagen 2018. Torsdag 3. mai braker det løs, og det er på tide å sette farge på utelivet. Gjør deg klar – her får du noen gode tips som kommer godt med når du skal male hagemøblene!

Ikke kast – gi heller gamle møbler og andre gjenstander nytt liv med nye farger. Det er noe av budskapet når ifi.no inviterer til gjenbruksdugnad på Fargedagen 3. mai.

Et slitent cafébord ble bedre enn nytt etter et par strøk maling. Det var en liten og hyggelig jobb, samt et lite bidrag til «nei til bruk og kast».

I dag, torsdag 4. mai, markeres Fargedagen over hele landet! Ta turen innom din lokale fargehandel og gjør deg klar til å sette farge på utelivet. #Fargedagen2017

Etter en sommer med vekslende sol og regn, kan tremøblene på terrassen se slitte og værbitte ut. Men det er fremdeles tid til å nyte varme kvelder og solfylte dager på uteplassen – i nymalte møbler!

Her kommer tips til hvordan du kan sette mer farge på hverdagen. Se hvordan du kan male blant annet blomsterkrukker, hagemøbler og sykkelen.

Grip fatt i pensel, rull og malingsbokser, for nå er det tid for å sette farge på utemiljøet! Bord, benker, hagestoler, koster og trillebår som males i spreke farger gir unektelig vårstemning i hagen.

Påskesola varmer og solveggen frister. Plutselig får vi det travelt med å få ut hagemøblene igjen. Har du tremøbler, kan det være vel verdt å gi dem litt fotpleie før du tar dem ut.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons