IFI logo
Se flere bilder
Tre stemningsfulle fargepaletter fra Beckers

Foto: Beckers

Tre stemningsfulle fargepaletter fra Beckers

Hjemmet er vår trygge base, og i en urolig tid er det viktigere enn noen gang å kjenne at der er det godt å være. Med nye farger kan vi enkelt skape atmosfæren vi ønsker. Beckers lanserer i høst tre stemningsskapende fargepaletter.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Trendy fargepaletter

For å skape et interiør med en god atmosfære og fin helhet må du få mange farger til å spille på lag. Beckers har satt sammen tre aktuelle paletter: Light Space - for deg som ønsker det lyst og luftig, uten sterke kontaster. Soft Harmony - for deg som ønsker det litt mer naturnært, nøytralt og varmt. Playful Spirit - er paletten for deg som ønsker noen fargerike kontraster og mer energi inn i heimen. 

Annonse

Etter pandemien har vi blitt mer opptatt av helse, trivsel og trygghet. I denne sammenhengen har hjemmet vårt blitt enda mer viktig, der skal vi trives, og for å skape atmosfæren som kjennes rett kan rom enkelt fornyes med farge. For å gjøre prosessen med å velge farger enklere lanserer Beckers tre komplette paletter nå i høst. 

– Det er tre forskjellige paletter som kan skape ulike stemninger, sier Yvonne Karlsson, Beckers fargeekspert.

Hver palett består av fire nøytrale basefarger, og et sett med aksentfarger som skaper stemning. Basefargene er duse og egner seg godt som hovedfarger. Aksentfargene er modigere og komplementerer basefargene. 

Varige hovedfarger

Se flere bilder
Lyst kjøkken med blåmalt bord

Foto: Beckers

FRISKE AKSENTER: Når lyse basisfarger kombineres med friske  aksentfarger, får du et levende og personlig interiør. Tenk gjerne gjenbruk og mal gamle møbler i en av friskeste fargene. 

Hovedfargene i palettene er varme og dempet, de er veldig anvendelige og passer sammen med mange andre farger. Yvonne Karlson forteller at det er helt bevisst at hovedfargene i palettene er så nøytrale.

– Selv om vi ser mye sterke farger både i interiør og på klær nå, så må man ikke gå all in og male veggene i sterke farger. Vi foreslår i stedet lyse basisfarger og kombinerer disse med stemningsskapende aksentfarger. Man kan for eksempel male gamle møbler og velge lamper, puter og tepper i lekne farger.

– Det blir litt mer langsiktig, og noe man ikke går like fort lei. Det er en strukturert måte å være modig på, hvor man tar frem personlighet i detaljene, sier hun.

De tre palettene er: Light Spaces – luftig med rene toner; Soft Harmony – nordisk, nøytral og varm, og Playful Spirit – personlighet med fargerike detaljer. 

Light Space

Se flere bilder
Fargeprøver

Foto: Beckers

LIGHT SPACE: Paletten for deg som ønsker en lys, varm og behagelig palett med rolige farger. 

Light Space er en varm og behagelig palett med rolige farger, som gir hjemmet en atmosfære av trygg havn. Paletten har lyse farger som oser av luksuriøs enkelhet. Dette er en palett som passer for den som liker det avslappede, men ikke overlater noe til tilfeldighetene. Her skapes orden med enkelte statement-stykker. Det kjennes rent og friskt, samtidig som det er lunt og oppløftende.

  • Hovedfarger: Äggskal 524, Stjernstoft 526, Creme 587, Klipphäll,
  • Aksentfarger: Rofyld 894, Harmonisk 891, Fri 889 

Se flere bilder
Lyse og lette interiør

Foto: Beckers

RENT OG LUFTIG: Fargeren i paletten Light Spaces er en god basis for å skape en luftig, ren, varm og behagelig atmosfære. 


Soft Harmony

Se flere bilder
Fargeprøver

Foto: Beckers

SOFT HARMONY: Liker du det rolige og nøytralt, men synes hvitt blir for kjedelig, Sjekk ut denne paletten!

Soft Harmony er en nedtonet skandinavisk palett som gjør hjemmet til den trygge oasen der man kan hente seg inn. Her kan man synke ned i sofaen med en stor kopp te etter en lang dag, lese en bok eller bare være. Paletten har lyse og freshe farger, og passer perfekt for de som synes hvitt blir for kjedelig og i stedet ønsker noe mer dynamisk som skaper liv og bevegelse uten å være rotete. Den varme og jordnære paletten med tidløse toner gir en myk og avslappet atmosfære det er lett å trives i.

  • Hovedfarger: Dimma 550, Camee 651, Anemone 656, Vinternatt 507
  • Aksentfarger: Berörd 892, Harmonisk 891, Säker 893 


Se flere bilder
Stue med lyse, varme farger fra Beckers

Foto: Beckers

JORDNÆRT: Myk og avslappende atmosfære med varme jordnære farger som ramme.

Playful Spirit

Se flere bilder
Fargeprøver

Foto: Beckers

PLAYFUL SPIRIT: Ønsker du et personlig interiør som gir energi, sjekk ut denne paletten. 

Dette hjemmet oser av personlighet. Det fortelles historier gjennom fargevalg, kunsten på veggene og suvenirene i hyllene. Playful Spirit er en leken fargepalett for den eventyrlystne med sterk personlighet som synes farger og former gir energi, og som vil omgis av minner og ting man er glad i. Paletten er varm med innbydende farger som skaper en plass der man alltid føler seg velkommen.

  • Hovedfarger: Måne 789, Mohair, Vinterblad 856, Sfinx 596
  • Aksentfarger: Pigg 886, Spontan 896, Euforisk 897, Medveten 895

Se flere bilder
Interiør med friske farger fra Beckers

Foto: Beckers

LEKENT: En uredd og personlig miks av farger skaper en hjertelig og velkommen atmosfære.


Fargene er i butikk

Christine Hagen Pettersen, markedssjef for Beckers i Norge, forteller at alle fargene finnes i butikkene som selger Beckers sin maling. De nye palettene er en del av et nytt trendfargekart som kommer i butikkene litt senere i høst. Så her er det bare å følge med. 

Se flere bilder
Soverom i lyse farger

Foto: Beckers

SOV GODT: Harmonisk og rolig på soverommet med farger fra paletten Soft Harmony.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.