Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Tøft, søtt eller morsomt med vinyl

Med vinyl på gulvet kan gulvet ble nesten hva som helst - et varmt tregulv, et tøft steingulv, klassisk rutete eller kule metallplater.

cloud_download
fullscreen
 • Vinylgulv er mykt og slitesterkt, og tåler både lek og en god del juling uten å støye.

  Foto:

 • Forbo Floorings Novilon Scandinavia består av 40 forskjellige design til en fornuftig pris.

  Foto:

 • Belegget finnes i 2-, 3- og 4 meters bredde og du kan enkelt legge det selv med minimalt med skjøter.

  Foto:

 • Med Gerflors vinyl Texline på gulvet får rommet en rolig og behagelig atmosfære.

  Foto:

Annonse
Annonse

Vinylgulv er mykt og slitesterkt, og tåler både lek og en god del juling uten å støye. Et beskyttende overflatesjikt gjør også gulvet lett å holde rent.

I rom opp til 20 m² legges vinylbelegg løst og festes kun med gulvlist eller litt tosidig tape langs veggen.

Stille og behagelig

Forbo Floorings Novilon Scandinavia består av 40 forskjellige design til en fornuftig pris. Her kan barnet eller ungdommen selv være med å velge!

Boligkvaliteten er behagelig og varm, og gulvet blir stille og behagelig å gå og leke på. Belegget finnes i 2-, 3- og 4 meters bredde og du kan enkelt legge det selv med minimalt med skjøter.

Ny generasjon vinylgulv

Tarketts nye vinyler er fri fra hormonforstyrrende myknere.

Tarketts nye vinyler er fri fra hormonforstyrrende myknere.

Den oppvoksende generasjon er fortjent av en ny generasjon vinylgulv. Tarketts nye vinyler er fri fra hormonforstyrrende myknere, og mykneren selskapet i stedet bruker, DINCH, er godkjent for bruk i ernæringsprodukter og i leker til barn under tre år. 

Ulike design og farger

Den nye kolleksjonen inneholder en lang rekke ulike design og farger som ta en aktiv del i interiøret.

- De mest fargerike gulvene passer kanskje aller best i barnerommet, men her finnes gulv for alle rom. Et vinylgulv kan være både morsomt, tøft, kult eller søtt – alt etter farge og design, forteller Kerstin Lagerlöf i Tarkett.

Drømmegulv

Med Gerflors vinyl Texline på gulvet får rommet en rolig og behagelig atmosfære. Det er komfortable gulv som er mykt å gå og leke på, og som demper trinnlyder og fungerer varmeisolerende.  Vinylgulvet er 3 mm tykt og har tekstilbakside og er derved en problemløser mot ujevne underlag. Det finnes i flotte naturtro mønstre.

- Dette er et drømmegulv. Over 95 prosent av baksiden er laget av resirkulerte materialer, og produktene inneholder ingen farlige stoffer eller tungmetaller. Mykgjørerne i vinylet er hverken giftig eller reproduksjonsskadelige, sier Lene Lillejord i Gerflor.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]