IFI logo
Se flere bilder
Suveren våtromsvinyl

Foto: Tarkett

Suveren våtromsvinyl

Det er mange fordeler ved våtromsvinyl, blant annet er det fuktsikkert, rimelig, og trendy. Da er det ikke rart at vinylen blir mer og mer populær.

Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når du skal pusse opp badet, er det mye du må tenke på. Hvor mye penger skal du bruke? Hvor lang tid kan du gå uten bad? Hvordan skal designet være?

Fuktsikkert

Våtromsvinyl er en glimrende løsning for deg som ønsker å få et rimelig bad som legges fort. Det er mange design å velge mellom, så her finnes det noe for enhver smak.

Materialet oppfyller også det viktigste kriteriet på et våtrom, det er fullstendig fuktsikkert. Våtromsvinyl monteres horisontalt og sveises sammen, så det ikke oppstår noen skjøter der det kan trenge inn fukt.

Personlig stil med mønster og border

Aquarelle er en ny våtromskolleksjon fra Tarkett. Den består av 24 forskjellige veggmønster og 21 ulike gulv. Det er også 13 ulike border du kan kombinere med, for å få det utrykket som passer ditt bad best.

Kolleksjonen kommer i spennende mønstre og farger. Noen eksempler er perlemorsskimmer, småstein i 3D-effekt, og betongetterligning.

Mer informasjon

www.tarkett.no

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.