IFI logo
Se flere bilder
Slitesterke vinylgulv i nye design

Foto: Tarkett

Slitesterke vinylgulv i nye design

Vinylgulv er slitesterkt, behagelig å gå på og kan kombineres i det uendelige for forskjellige stiler og smaker. Med årets mange designnyheter skal det godt gjøres å ikke finne noe som passer sin smak.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinylgulv er sannsynligvis det mest praktiske gulvet til private hjem som finnes. Men selv om gulvtypen er svært bruksvennlig, behøver man ikke gå på akkord med design. Tarkett lanserte i år en bred utvidelse av sitt vinylsortiment, men en rekke nyheter med både klassisk tidløse mønstre, kreative design og sterke farger. 

Trendy og klassisk side om side

Kolleksjonen for 2014 inneholder en rekke nyheter som passer for ulike smaker og behov. Lyse nyanser av grå og beige farger dominerer, men også mørke gulv finnes i kolleksjonen.

Her finnes naturtro tre- og stein imitasjoner, og vi blir også introdusert for det rutete gulvet Remy som helt sikkert blir å finne i mange kjøkken etter hvert.

I den nye kolleksjonen Trend ser vi mer av flotte mønstre og sterke klare farger. Helt i tråd med den nye trenden som forbrukeren begynner å vise tegn på i deres valg av gulv. De fargerike gulvene passer kanskje best i et barnerom, mens vakre Istanbul og Ornamental Grey egner seg svært godt på et trendy kjøkken eller i en gang.

Se flere bilder
I kolleksjonen Istanbul finnes designet Istanbul.

Foto:

I kolleksjonen Istanbul finnes designet Istanbul.

Robust og slitesterkt

Et vinylgulv er uslåelig når det gjelder funksjon. Det er slitesterkt i forhold til barn som leker på kjøkkengulvet, enkelt å rengjøre etter møkkete støvler i gangen eller etter skitne føtter i sommerhuset, der innendørs og utendørs ofte går i ett. Den beskyttende overflaten Extreme Protection, gjør at du unngår å bruke unødvendig tid på rengjøring eller bekymringer om at gulvet ikke tåler hverdagens utfordringer.

Mer informasjon:

www.tarkett.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.