Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Tilfør mer olje

  •  
  •   Publisert:
  Produsenten
Det beskyttende oljesjiktet på kjøkkenbenken slites raskt - her går vi gjerne frem med klut og såpe flere ganger daglig. Ved å bruke olje på tube beskytter du treverket kjapt og enkelt.

Den oljede kjøkkenbenken bør jevnlig settes inn med mer olje.

Men ikke fortvil – dette er et meget raskt utført tiltak! Kjøkkenbordgel på tube forenkler vedlikeholdet betraktelig. Til påføring og avtørking brukes en lofri bomullsklut. Gelen tørker raskt og fremhever treets naturlige årestruktur og farge, samt gir en sterk og holdbar overflate som er motstandsdyktig mot vann og skitt.

Du trenger ikke å behandle hele benkeplaten samtidig. Press ut så mye gel som du trenger, og poler det manuelt inn i treverket. Ved å pleie benken riktig forlenger du levetiden, og får et penere kjøkken som bedre står imot flekker.

Den oljede kjøkkenbenken bør jevnlig settes inn med mer olje.

Men ikke fortvil– dette er et meget raskt utført tiltak! Kjøkkenbordgel på tube forenkler vedlikeholdet betraktelig. Til påføring og avtørking brukes en lofri bomullsklut. Gelen tørker raskt og fremhever treets naturlige årestruktur og farge, samt gir en sterk og holdbar overflate som er motstandsdyktig mot vann og skitt.

Ved pleie benken riktig forlenger du levetiden, og får et penere kjøkken som bedre står imot flekker.

Mer informasjon

www.ibg.no

Les også Oljes inn i evigheten

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons