Kategorier

Meny

Konto

Tilfør mer olje

Det beskyttende oljesjiktet på kjøkkenbenken slites raskt - her går vi gjerne frem med klut og såpe flere ganger daglig. Ved å bruke olje på tube beskytter du treverket kjapt og enkelt.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tilfør mer olje

Foto: Produsenten

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den oljede kjøkkenbenken bør jevnlig settes inn med mer olje.

Men ikke fortvil – dette er et meget raskt utført tiltak! Kjøkkenbordgel på tube forenkler vedlikeholdet betraktelig. Til påføring og avtørking brukes en lofri bomullsklut. Gelen tørker raskt og fremhever treets naturlige årestruktur og farge, samt gir en sterk og holdbar overflate som er motstandsdyktig mot vann og skitt.

Du trenger ikke å behandle hele benkeplaten samtidig. Press ut så mye gel som du trenger, og poler det manuelt inn i treverket. Ved å pleie benken riktig forlenger du levetiden, og får et penere kjøkken som bedre står imot flekker.

Den oljede kjøkkenbenken bør jevnlig settes inn med mer olje.

Men ikke fortvil– dette er et meget raskt utført tiltak! Kjøkkenbordgel på tube forenkler vedlikeholdet betraktelig. Til påføring og avtørking brukes en lofri bomullsklut. Gelen tørker raskt og fremhever treets naturlige årestruktur og farge, samt gir en sterk og holdbar overflate som er motstandsdyktig mot vann og skitt.

Ved pleie benken riktig forlenger du levetiden, og får et penere kjøkken som bedre står imot flekker.

Mer informasjon:

www.ibg.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]