IFI logo
Se flere bilder
Tilfør mer olje

Foto: Produsenten

Tilfør mer olje

Det beskyttende oljesjiktet på kjøkkenbenken slites raskt - her går vi gjerne frem med klut og såpe flere ganger daglig. Ved å bruke olje på tube beskytter du treverket kjapt og enkelt.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den oljede kjøkkenbenken bør jevnlig settes inn med mer olje.

Men ikke fortvil – dette er et meget raskt utført tiltak! Kjøkkenbordgel på tube forenkler vedlikeholdet betraktelig. Til påføring og avtørking brukes en lofri bomullsklut. Gelen tørker raskt og fremhever treets naturlige årestruktur og farge, samt gir en sterk og holdbar overflate som er motstandsdyktig mot vann og skitt.

Du trenger ikke å behandle hele benkeplaten samtidig. Press ut så mye gel som du trenger, og poler det manuelt inn i treverket. Ved å pleie benken riktig forlenger du levetiden, og får et penere kjøkken som bedre står imot flekker.

Den oljede kjøkkenbenken bør jevnlig settes inn med mer olje.

Men ikke fortvil– dette er et meget raskt utført tiltak! Kjøkkenbordgel på tube forenkler vedlikeholdet betraktelig. Til påføring og avtørking brukes en lofri bomullsklut. Gelen tørker raskt og fremhever treets naturlige årestruktur og farge, samt gir en sterk og holdbar overflate som er motstandsdyktig mot vann og skitt.

Ved pleie benken riktig forlenger du levetiden, og får et penere kjøkken som bedre står imot flekker.

Mer informasjon:

www.ibg.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Hvordan male fliser?

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.