Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Rengjør rottingmøblene riktig

cloud_download
fullscreen
 • Rengjør rottingmøblene riktig

  Foto: Bjørg Owren og WOCA Norge

 • Rengjør rottingmøblene riktig

  Foto:

 • Rengjør rottingmøblene riktig

  Foto:

 • Rengjør rottingmøblene riktig

  Foto:

Også kunstrotting og plastmøbler slites og skitnes til når det står ute i all slags vær. Med enkle midler lever loungemøblene lengre.

Annonse

På mange balkonger og terrasser står flotte loungemøbler og spisemøblement i kunstrotting – et materiale mange tror er vedlikeholdsfritt. Men alt som står ute i regn, sol, pollensesonger og alskens luftforurensinger blir skittent og slitt med tiden.

Få ting – om noe – er vedlikeholdsfritt! Forskjellen ligger mer i hvor mye arbeid som skal til for å få tingene til å være pene lengst mulig. 

Enkel i bruk
<p>Store møbler, men enkelt vedlikehold.</p>

Store møbler, men enkelt vedlikehold.

Med kunstrotting, eller andre plastmaterialer, er vedlikeholdet enkelt. Du trenger ikke å skrape vekk gammel maling, impregnere eller male. Derimot har materialet godt av litt stell av og til.

– Bruk et rensemiddel for kunstrotting til rengjøring, og etterpå en spesialbeskyttelse, så tar du god vare på møblene dine, anbefaler Pål Nyhus, ved WOCA Norge.

WOCA Kunstrottingrens og WOCA Kunstrottingbeskytter påføres møbler og gjenstander av plast fra en praktisk sprayflaske, og både rengjør og vedlikeholder materialene.

Slik går du frem:
<p>Sprayflasken gjør at middelet kommer til overalt, også på flettede møbler. </p>

Sprayflasken gjør at middelet kommer til overalt, også på flettede møbler.

1. Rist flasken med Kunstrottingrens og dusj midlet over møbelet.

2. Tørk over med en svamp eller en myk børste.

3. Skyll med rent vann. Du kan gjerne bruke hageslangen der det er mulig, ellers brukes en svamp og en bøtte lunkent vann som skiftes ut når det blir skittent.

4. Tørk av med en fille eller en lofri klut, og la møbelet tørke et par timer.

5. Spray et jevnt sjikt med Kunstrottingbeskytter over møbelet. Hold sprayflasken på 20-30 cm avstand, og la midlet tørke 4-5 minutter.

6. Deretter tørkes eventuelle flekker med overskytende beskyttelsesmiddel vekk med en lofri klut, før møblementet er klart til bruk igjen.

Plast, stål og tre
<p>– Enkelt i bruk og godt resultat, sier Pål Nyhus.</p>

– Enkelt i bruk og godt resultat, sier Pål Nyhus.

– Midlene er enkle å bruke, og gir et godt resultat. Kunstrottingen blir ren og får en vannavstøtende overflate som holder lenge. Rensemidlet kan også brukes på andre hagemøbler og gjenstander av stål og plast, sier Pål Nyhus.

Mer informasjon

Mer informasjon:

WOCA Norge

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
[Some text some message]