Kategorier

Meny

Konto

Gi plaststolen nytt liv

Har du en gammel plaststol - sotet, skitten og tilsynelatende uten håp? Det finnes faktisk uhyre effektive rensemidler. Og påføres rene eller nye møbler voks, vil de holde seg som nye mye lenger.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gi plaststolen nytt liv

Foto: ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvite plastmøbler til hage og terrasse skitnes til av sot, luftforurensning og annet. Ved å sette dem inn med voks ved innkjøp og vedlikeholdsvaske dem, ser de pene ut lenger. Et alternativ er å sette dem inn med vaselinolje årlig.

Vaselinolje brukes til beskyttelse av plast­møbler, impregnering av treverk, smøring av husholdnings­maskiner og utstyr. Det har en smørende evne og hindrer rustdannelse! Og kan også brukes til smøring av fiskesneller, sykler og hengsler.

Liberon Møbelrenser er godt egnet til vask av hagemøbler, og det finnes vaskemidler om er spesielt beregnet på rengjøring av plastmøbler, plastbåter og bildetaljer i plast. Midlet påføres overflaten, som deretter bearbeides med svamp, fille, børste eller fin stålull.

Moderne hagemøbler i plast eller kunstrotting krever lite vedlikehold, men har godt av en grundig vask innimellom! Dessuten kan gjerne materialet beskyttes mot uttørking med spesialmiddel for kunstrotting. Bruk gjerne en kunstrottingrens som løser opp fett og smuss og etterbehandle med kunstrottingbeskytter, som gir en vann-, smuss- og fettavvisende overflate og holder møblene pene og rene i lang tid.

 

 

 

 

Gode produkter

Nitor Plastmøbelrens

WOCA kunstrottingrens

WOCA kunstrottingbeskytter

Liberon møbelrens

Liberon voks for plastmøbler

Mer informasjon

www.alfort.se

www.ibg.no

www.alanor.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]