Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Enkelt vårstell med riktig pad

Før vi flytter ut i hager og på terrasser, føles det godt med en grundig vask av grillen, hagemøblene og vinterhjulene til bilen. Med en skurepad som har et godt grep går jobben i en fei.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Enkelt vårstell med riktig pad

Foto: Kristian Owren/ifi.no og Jordan

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinterens skitt og fastbrente rester fra fjorårets grillfester vil vi kvitte oss med når vi nå setter uterom og terrasser i stand for sommersesongen. Møblene har godt av en grundig vask, grillen skal renses og vinterhjulene til bilen skal inn i garasjen.

Godt grep

Et supert hjelpemiddel er en skurepad med praktisk håndtak. Dypp paden i vaskevannet og skrubb i vei, så løsner det gufne lett. Skurepad finnes i tre hardheter for ulike flater. Tommelfingerregelen er at jo mørkere farge paden har, jo grovere er den. Håndtaket sikrer et godt grep som letter rengjøringen av dusj og badekar. 

Til skånsom rengjøring av fine flater, slik som hagemøbler i plast og malte utemøbler, brukes en fin skurepad. Denne kan også brukes til rengjøring av fliser, fuger, dusjvegger og glassfiber.

Annonse
HappyHomes annons

Bruk riktig grovhet

Skurepad Medium brukes til rengjøring av teak- og hardwood i møbler og båter, og for å fjerne vinterens skitt og smuss fra dekk, felger og hjulkapsler.

En grov skurepad har ekstra tykk skureflate som lett fjerner fastbrente rester fra fjorårets grillfester. Den brukes også ved vask før maling av fasader, gjerder og andre treflater. Til vanlig vedlikeholdsvask og rengjøring av malte treflater anbefales medium eller fin skurepad som ikke riper opp eller sliter ned malingfilmen. Grov skurepad kan også brukes ved vask av smijern og betong, og til å fjerne sot fra innsiden av glasset på peisen.

Mer informasjon

Jordan AS

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]