Kategorier

Meny

Konto

Enkelt vårstell med riktig pad

Før vi flytter ut i hager og på terrasser, føles det godt med en grundig vask av grillen, hagemøblene og vinterhjulene til bilen. Med en skurepad som har et godt grep går jobben i en fei.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Enkelt vårstell med riktig pad

Foto: Kristian Owren/ifi.no og Jordan

Vinterens skitt og fastbrente rester fra fjorårets grillfester vil vi kvitte oss med når vi nå setter uterom og terrasser i stand for sommersesongen. Møblene har godt av en grundig vask, grillen skal renses og vinterhjulene til bilen skal inn i garasjen.

Godt grep

Et supert hjelpemiddel er en skurepad med praktisk håndtak. Dypp paden i vaskevannet og skrubb i vei, så løsner det gufne lett. Skurepad finnes i tre hardheter for ulike flater. Tommelfingerregelen er at jo mørkere farge paden har, jo grovere er den. Håndtaket sikrer et godt grep som letter rengjøringen av dusj og badekar. 

Til skånsom rengjøring av fine flater, slik som hagemøbler i plast og malte utemøbler, brukes en fin skurepad. Denne kan også brukes til rengjøring av fliser, fuger, dusjvegger og glassfiber.

Dele på Pinterest fin pad

Foto: Jordan

HVIT PAD: Den fine skurepaden har hvit farge og rengjør uten å ripe. Den brukes til rengjøring av hagemøbler av plast, fliser og fuger, badekar, dusjkabinett og keramiske koketopper.

Medium skurepad

Skurepad Medium brukes til rengjøring av teak- og hardwood i møbler og båter, og for å fjerne vinterens skitt og smuss fra dekk, felger og hjulkapsler.


Dele på Pinterest blå pad

Foto: Kristian Owren/ifi.no

BLÅ PAD: Mellomgrov skurepad har blå farge, og brukes til rengjøring av harde tremøbler slik som teak og hardwood. Den er også velegnet for rengjøring av dekk, felger og hjulkapsler.

Sort pad

En grov skurepad har ekstra tykk skureflate som lett fjerner fastbrente rester fra fjorårets grillfester. Den brukes også ved vask før maling av fasader, gjerder og andre treflater. Til vanlig vedlikeholdsvask og rengjøring av malte treflater anbefales medium eller fin skurepad som ikke riper opp eller sliter ned malingfilmen. Grov skurepad kan også brukes ved vask av smijern og betong, og til å fjerne sot fra innsiden av glasset på peisen.    

Dele på Pinterest sort pad

Foto: Jordan

GROV PAD: Fjorårets fett og matrester fjernes lett fra grillen ved hjelp av en grov skurepad. Fasader og andre tredetaljer som skal males, vaskes gjerne med en grov skurepad. Den vil bidra til å matte ned flaten slik at ny maling får godt feste.

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]