Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

The Big Apple i stuen

  •  
  •   Publisert:
Central Park   Tobias Guldstrand/Mr Perswall
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Det er lett å forelske seg i byen som aldri sover. Hvorfor ikke ta med deg de gode ferieminnene hjem? Ved hjelp av en egen tapetkolleksjon med vakre bilder utelukkende fra New York kan du bringe favorittlandemerket ditt rett inn i stuen.

Enten du ønsker å reise dit eller ønsker deg tilbake, er det ingen tvil om at New York byr på mange spennende motiver. Nå kan du få denne følelsen på veggen i stuen eller soverommet, helt etter dine egne ønsker og muligheter.

Eksklusivt fotografert

Mr Perswall har latt fotograf Tobias Guldstrand fange mangfoldet av denne fantastiske byen til deres nye minikolleksjon. Kolleksjonen består av 10 forskjellige motiver som alle er eksklusivt fotografert for Mr Perswall.

Eksklusivt fotografert

Digital kolleksjon

Digital kolleksjon

Kolleksjonen er en digital kolleksjon, det vil si at den kun er tilgjengelig på nett. På nettsidene deres kan du med hjelp av en ”customizer” tilpasse alle designene etter egne veggmål slik at alle kan våkne opp til utsikten av Central Park.  

Mer informasjon

www.borge.no

www.mrperswall.no

Les også Fototapetet er tilbake

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: