IFI logo
Se flere bilder
The Big Apple i stuen

Foto: Tobias Guldstrand/Mr Perswall

The Big Apple i stuen

Det er lett å forelske seg i byen som aldri sover. Hvorfor ikke ta med deg de gode ferieminnene hjem? Ved hjelp av en egen tapetkolleksjon med vakre bilder utelukkende fra New York kan du bringe favorittlandemerket ditt rett inn i stuen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Enten du ønsker å reise dit eller ønsker deg tilbake, er det ingen tvil om at New York byr på mange spennende motiver. Nå kan du få denne følelsen på veggen i stuen eller soverommet, helt etter dine egne ønsker og muligheter.

Eksklusivt fotografert

Se flere bilder
Eksklusivt fotografert

Foto:

Midtown

Mr Perswall har latt fotograf Tobias Guldstrand fange mangfoldet av denne fantastiske byen til deres nye minikolleksjon. Kolleksjonen består av 10 forskjellige motiver som alle er eksklusivt fotografert for Mr Perswall.

Digital kolleksjon

Kolleksjonen er en digital kolleksjon, det vil si at den kun er tilgjengelig på nett. På nettsidene deres kan du med hjelp av en ”customizer” tilpasse alle designene etter egne veggmål slik at alle kan våkne opp til utsikten av Central Park.  

Se flere bilder
Digital kolleksjon

Foto:

Flatiron

Mer informasjon

www.borge.no

www.mrperswall.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Slik rengjør du laminatgulvet
Gjør det selv

Slik rengjør du laminatgulvet

Folkefavoritten på norske gulv er enkle å holde rene. Bare du ikke går i såpefella. − Hva du enn gjør, ALDRI bruk grønnsåpe, sier teknisk sjef og gulvekspert, Leif Johansen.

Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.