Kategorier

Meny

Konto

Tenåringsstil

Med litt fantasi og en overheadprojektor kan tenåringene gjennomføre sin egen stil.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tenåringsstil

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Erik designet sitt eget bølgemønster, inspirert av skate- og surfestilen.

Slik gjør du det:

1. Begynn med å male veggen i basisfargen. Det er best å bruke den lyseste fargen til dette. La tørke før du går videre.

2. Tegn opp mønsteret i omtrent størrelsesskala som du vil bruke på veggen. Erik farget malen sin, slik at den også fungerer som en plan. Deretter plasserer du et stykke transparent, som kan brukes på en overheadprojektor, over malen og tegner opp konturene ved hjelp av en tynn, vannfast tusj.

3. Still inn projektoren i litt avstand fra veggen, og legg på transparenten. Vis mønsteret på veggen, og juster til du får den størrelsen og posisjonen du ønsker. Pass på at linjene er i skarp fokus.

4. Tegn opp konturene med en hard blyant. Vær forsiktig - nå må du være nøyaktig. Hvis du gjør feil, bruker du en klut fuktet med såpevann til å fjerne det du ikke vil ha (viskelær etterlater seg fettflekker). Når du er ferdig med å tegne av formen, slår du av projektoren.

5. Se på planen, og finn ut hvilke farger som skal brukes hvor. Det kan være lurt å male en liten flekk med riktig farge i hvert område før du begynner å male.

Dele på Pinterest

6. Fyll med hver av fargene. Bruk en liten pensel, og følg konturene forsiktig. Husk å følge planen.

7. Til slutt tegner du opp de svarte strekene ved bruk av en tynn pensel eller vannfast tusj, for en autentisk "grafittlokk"!

Kilde: nordsjo.no

Dele på Pinterest

Dette ble brukt

Maling i forskjellige farger

Pensel

Liten pensel

Rulle

Transparent

Overheadprojektor

Vannfast tusj

Blyant

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]