Kategorier

Meny

Konto

Endelig eget rom

Leilighetens eneste barnerom ble delt i to med en lav lettvegg. Slik fikk Erika (12) og Sebastian (8) hver sin private sone. To rader med glassbyggestein og god avstand mellom lettveggen og taket, ga nok luft og lys i sonen uten vindu.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Endelig eget rom

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når barna blir større melder det seg et behov om eget rom. I denne leiligheten var det bare ett barnerom, og det var romslig, hele 17,5 kvm. Ved å bruke lettvegg montert i høyde med dørkarmen, kom luft til i det åpne rommet mellom taket og toppen av veggen. Lyset fra vinduet kunne også komme inn her, samt gjennom radene med glassbyggestein. Slik fikk også barna bestemme nye farger i egen sone, uten kompromiss.

Smart deling

Begge barna fikk sin egen inngang. I enden av lettveggen ble det laget en vinkel. Inn til Erika, mellom vinkelveggen og veggen ut mot stua ble det snekret en liten bjelke. Ned fra bjelken henger et effektfullt perledraperi for å markere inngangen til hennes hule. Plassen mellom døren inn til stuen og tverrveggen ble det en liten entré, med speil og knaggrekke.

Alt snekkerarbeid, oppsett av glassbyggerstein, tapetsering og takmaling valgte familien av tidshensyn å få utført av håndverker. Malerabeidet utførte de selv.

Romskisse, se bilde nr.3.

1. Sebastians seng.

2. Lunt teppe.

3. Glassbyggesteinsvegg.

4. Sebastians leksepult.

5. PC-bord.

6. Leksepult.

7. Bokhylle.

8. Knaggrekke.

9. Erikas speil.

10. Klesskap på hjul.

11. Knaggrekke.

12. Erikas seng.

13. Nattbord.

14. Rosa teppe.

15. Erikas leksepult.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]