Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Stripeeffekt

Man kan lage en spennende vegg med maling og maskeringstape.

 • Mal veggen i en grunnfarge. Vent til dette er helt tørket, sett deretter på maskeringstape i ønsket bredde. Mål opp i mellom stripene og bruk et vater loddrett for å få rette linjer.

  Foto:

 • Mal i mellom tapen og litt utpå tapekanten. Dette er for å unngå at malingen kommer innunder tapen. Forsett videre med hver farge. Bruk pensel eller malerulle.

  Foto:

 • Her påføres en helblank lakk i de felt man ønsket blanke.

  Foto:

 • Ta av tapen forsiktig i våt maling.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Vi brukte interiørmaling, hobbymaling og blank lakk, og fikk en utrolig stilig vegg! For et perfekt resultat bør man være to personer. Bruk sparsomt med maling for å unngå at det kommer noe innunder maskeringstapen. Det er viktig at tapen taes av så raskt som mulig før malingen tørker. Vær varsom med maskeringstape på nymalt vegg. Det finnes tape for nymalte overflater hos fargehandleren.

Mal veggen i en grunnfarge. Vent til dette er helt tørket, sett deretter på maskeringstape i ønsket bredde. Mål opp i mellom stripene og bruk et vater loddrett for å få rette linjer

Mal i mellom tapen og litt utpå tapekanten. Dette er for å unngå at malingen kommer innunder tapen. Forsett videre med hver farge. Bruk pensel eller malerulle.

Her påføres en helblank lakk i de felt man ønsket blanke.

Ta av tapen forsiktig i våt maling.

Dette trenger du:

Maskeringstape

Pensel med myk bust

Malerulle

Meterstokk

Vater

Maling og lakk for egnet underlag

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]