Kategorier

Meny

Konto

Ta med fargene inn

Nå varter naturen opp med et fargerikt show. Branngule, rødgule og brungule toner spiller på løv, busker og trær. Hva med å ta med fargene inn?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ta med fargene inn

Foto: Borge, Green Apple, Forbo Flooring, INTAG, Nordsjö

Oransje er fargen som skaper liv. Den inspirerer og forteller at noe er i endring. Det går mot kaldere tider. Derfor skal vi ta fargen med inn i stuen, kjøkkenet og kjellerstuen og varme oss på den.

Passer til alt

Kombinerer du oransje med et glimt av klar gult, får du et utrykk som stråler glede. En oransje pute, et pledd, et teppe eller noen oransje kubbelys er enkle tips som gir rommet et streif av forfriskende høst. Eller du kan kjøre på med oransje på veggene, i form av maling eller tapet. Det er ikke bare om høsten oransje kan skape fine interiør.

For å gi fargen et ekstra løft kan du mikse med turkis, lilla og rosa. Du kan også gi deg selv en oppkvikkende følelse hvis du setter oransje mot hvitt. Det fine med naturens farger er at de passer til stort sett alt. 

Dele på Pinterest SALIG BLANDING: Turkis og oransje gir rommet spenning. Tekstiler fra INTAG.

SALIG BLANDING: Turkis og oransje gir rommet spenning. Tekstiler fra INTAG.

Dele på Pinterest INSPIRASJON: Glade farger gjør høstmørket litt lysere. Gulv fra Forbo.

INSPIRASJON: Glade farger gjør høstmørket litt lysere. Gulv fra Forbo.

Gjør det selv

Høstens mange loppemarkeder er også en gyllen anledning til å finne en gjenstand som kan males oransje eller rødgul. Se om du finner en brukt hylle, en krakk, en stumtjener eller en knagg. Gi møbelet en runde med kraftvask, før du sliper lett for å gi vedheft til malingen. Er det ubehandlet treverk, er det smart å grunne før du maler to strøk. Små sprekker fikser du lett med hurtigtørkene sparkel. 

Dele på Pinterest MAL DEG GLAD: Det er enkelt å male sitt eget oransje kunstverk. Finn en stol, hylle eller krakk på loppemarked og gi den et oppkvikkende strøk med naturens farge. Farger fra Nordsjö.

MAL DEG GLAD: Det er enkelt å male sitt eget oransje kunstverk. Finn en stol, hylle eller krakk på loppemarked og gi den et oppkvikkende strøk med naturens farge. Farger fra Nordsjö.

Dele på Pinterest FRISKT: Du kan skape både elegante, stilige og mer lekne interiør med oransje. Tapet fra Borge.

FRISKT: Du kan skape både elegante, stilige og mer lekne interiør med oransje. Tapet fra Borge.

Dele på Pinterest LEIRBÅLET: Et kubbelys på spisebordet gir følelsen av leirbål. Det er ofte ikke mer som skal til. Interiør fra Green Apple.

LEIRBÅLET: Et kubbelys på spisebordet gir følelsen av leirbål. Det er ofte ikke mer som skal til. Interiør fra Green Apple.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]