Kategorier

Meny

Konto

Subsea 7 - Et hav av muligheter

Subsea 7 er et av selskapene som har bidratt til å virkeliggjøre det norske oljeeventyret.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Subsea 7 - Et hav av muligheter

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Forus i Stavanger er det meste av den norske oljebransjen samlet. Blant aktørene finner vi Subsea 7, en av verdens ledende undervannsentreprenører som leverer tjenester til olje- og gassvirksomheter i hele verden. Subsea 7 leverer spisskompetanse og ekspertise innen design, fabrikasjon, installasjon og ferdigstillelse av havbunn-til-overflate prosjekter. Selskapet deltar ved alle store undervanns feltutbygginger på global basis.

Dele på Pinterest Subsea 7 sine lokaler ligger i Stavanger.

Subsea 7 sine lokaler ligger i Stavanger.

Virksomheten på havbunnen i Nordsjøen krever stor innsats av mange dyktige medarbeidere. Men det er også en virksomhet som medfører et utstrakt kontorarbeid, og det har selskapet måttet ta konsekvensen av her på Forus.

Dele på Pinterest Tekjøkkenet er dekorert med bildetapet med høyst relevant motiv for å markere bedriftens virksomhetsområde. Legg merke til bordet som er formet som logoen - et syvtall.

Tekjøkkenet er dekorert med bildetapet med høyst relevant motiv for å markere bedriftens virksomhetsområde. Legg merke til bordet som er formet som logoen - et syvtall.

Kontorbygget består av to bygninger forbundet med en lys og luftig innglasset bro. Hovedbygningen på 14.000 kvadratmeter, består av fire blokker med et luftig atrium i senter. Bygg nummer 2, på 9.000 kvadratmeter, består av tre blokker. Kontoret er konfigurert til å romme ca. 1.150 arbeidsplasser totalt. Dette inkluderer en lunsjrestaurant, trenings- og garderobefasiliteter, idrettshall, kaffe stasjoner, konferanserom, video konferansefasiliteter, stille rom og åpne kontorlandskap.

Dele på Pinterest

"Det er utrolig hvordan et lite fargeinnslag representert ved noen enkle, grønne stoler, skaper trivsel på et lite møterom."

Dele på Pinterest Kopirommmet har man valgt å friske opp litt ved å legge en vinyl i en frisk, grønn farge på gulvet.

Kopirommmet har man valgt å friske opp litt ved å legge en vinyl i en frisk, grønn farge på gulvet.

Dele på Pinterest I de større kontorlandskapene kommer teppeflisene til sin rett. Her får alle arbeidsro ettersom interiørarkitektene har valgt teppefliser; her er valgt Converse 100 fra Modulyss.

I de større kontorlandskapene kommer teppeflisene til sin rett. Her får alle arbeidsro ettersom interiørarkitektene har valgt teppefliser; her er valgt Converse 100 fra Modulyss.

Dele på Pinterest Integrert i bygget finner vi ikke et trimrom, men et lokale på størrelse med en håndballhall Her kan medarbeiderne pleie den fysiske formen.

Integrert i bygget finner vi ikke et trimrom, men et lokale på størrelse med en håndballhall Her kan medarbeiderne pleie den fysiske formen.

Dele på Pinterest Universell utforming er i dag et krav fra bygningsmyndighetene, blant annet markante kontrastfelt ved trappene.

Universell utforming er i dag et krav fra bygningsmyndighetene, blant annet markante kontrastfelt ved trappene.

Dele på Pinterest Toalettene er smakfullt og praktisk innredet.

Toalettene er smakfullt og praktisk innredet.

Dele på Pinterest Subsea 7 følger også med på teknologiutviklingen når det gjelder toaletter. Her har man benyttet Geberit Monolith, med en praktisk sisterneløsning og vegghengt toalett.

Subsea 7 følger også med på teknologiutviklingen når det gjelder toaletter. Her har man benyttet Geberit Monolith, med en praktisk sisterneløsning og vegghengt toalett.

SUBSEA 7

Prosjekt: Subsea 7

Sted: Stavanger, Forus

Ferdigstilt: 2013 (byggetrinn 2)

Areal: 9.000 kvadratmeter

Byggherre: Subsea 7 Eiendom AS

Arkitekt: Rambøll Arkitektur og Plan

Landskapsarkitekt: Brandsberg Dahl

Hovedentreprenør: Block Berge Bygg

Gulv:

Interface Common Ground (teppefliser)/ Erik W. Andersen AS

Modulyss Converse 100 (teppefliser)/ Erik W. Andersen AS

Tarkett Optima (vinyl)

Maling, gulvbelegg, parkett, tepper: Jæren Gulv

Toaletter: Geberit

Mer informasjon

Geberit

InterfaceFLOR

Tarkett

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]