Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Subsea 7 - Et hav av muligheter

Subsea 7 er et av selskapene som har bidratt til å virkeliggjøre det norske oljeeventyret.

 • Resepsjonen hos Subsea 7 er enkelt og stilfullt innredet, og det allestedsnærværende 7-tallet har fått plass også her. Branding er viktig også i oljebransjen.

  Foto:

 • Foto:

 • Kopirommmet har man valgt å friske opp litt ved å legge en vinyl i en frisk, grønn farge på gulvet.

  Foto:

 • I de større kontorlandskapene kommer teppeflisene til sin rett. Her får alle arbeidsro ettersom interiørarkitektene har valgt teppefliser; her er valgt Converse 100 fra Modulyss.

  Foto:

 • Bygget utvendig - med 7-tallet godt synlig.

  Foto:

 • Tekjøkkenet er dekorert med bildetapet med høyst relevant motiv for å markere bedriftens virksomhetsområde. Legg merke til bordet som er formet som logoen - et syvtall.

  Foto:

Annonse
Annonse
Subsea 7 sine lokaler ligger i Stavanger.

Subsea 7 sine lokaler ligger i Stavanger.

På Forus i Stavanger er det meste av den norske oljebransjen samlet. Blant aktørene finner vi Subsea 7, en av verdens ledende undervannsentreprenører som leverer tjenester til olje- og gassvirksomheter i hele verden. Subsea 7 leverer spisskompetanse og ekspertise innen design, fabrikasjon, installasjon og ferdigstillelse av havbunn-til-overflate prosjekter. Selskapet deltar ved alle store undervanns feltutbygginger på global basis.

Virksomheten på havbunnen i Nordsjøen krever stor innsats av mange dyktige medarbeidere. Men det er også en virksomhet som medfører et utstrakt kontorarbeid, og det har selskapet måttet ta konsekvensen av her på Forus.

Tekjøkkenet er dekorert med bildetapet med høyst relevant motiv for å markere bedriftens virksomhetsområde. Legg merke til bordet som er formet som logoen - et syvtall.

Tekjøkkenet er dekorert med bildetapet med høyst relevant motiv for å markere bedriftens virksomhetsområde. Legg merke til bordet som er formet som logoen - et syvtall.

"Det er utrolig hvordan et lite fargeinnslag representert ved noen enkle, grønne stoler, skaper trivsel på et lite møterom."

Kontorbygget består av to bygninger forbundet med en lys og luftig innglasset bro. Hovedbygningen på 14.000 kvadratmeter, består av fire blokker med et luftig atrium i senter. Bygg nummer 2, på 9.000 kvadratmeter, består av tre blokker. Kontoret er konfigurert til å romme ca. 1.150 arbeidsplasser totalt. Dette inkluderer en lunsjrestaurant, trenings- og garderobefasiliteter, idrettshall, kaffe stasjoner, konferanserom, video konferansefasiliteter, stille rom og åpne kontorlandskap.

Oppdatert: 17.12.2019  

SUBSEA 7

Prosjekt: Subsea 7

Sted: Stavanger, Forus

Ferdigstilt: 2013 (byggetrinn 2)

Areal: 9.000 kvadratmeter

Byggherre: Subsea 7 Eiendom AS

Arkitekt: Rambøll Arkitektur og Plan

Landskapsarkitekt: Brandsberg Dahl

Hovedentreprenør: Block Berge Bygg

Gulv:

Interface Common Ground (teppefliser)/ Erik W. Andersen AS

Modulyss Converse 100 (teppefliser)/ Erik W. Andersen AS

Tarkett Optima (vinyl)

Maling, gulvbelegg, parkett, tepper: Jæren Gulv

Toaletter: Geberit

Mer informasjon

Geberit

InterfaceFLOR

Tarkett

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]